LYNX II

LYNX II

Design Kommer Kors en Esquisse
Door de minimalistische en moderne uitstraling van Lynx II is hij voorbestemd voor zeer verschillende ruimtes: overal past Lynx II zich naadloos aan.
Vanaf
247,-
Incl. BTW: 298.87
LYNX IILYNX IILYNX IILYNX IILYNX IILYNX IILYNX IILYNX IILYNX II
Zelfs als een losse stoel is Lynx elegant, dankzij accenten zoals de optionele melamine toplaag waarbij de gelaagde structuur van het hout aan de rand zichtbaar blijft. Een grote variatie in stoffering mogelijkheden is vanzelfsprekend. Het aantrekkelijke design van Lynx II doet geen afbreuk aan haar functionaliteit. Hij hoeft maar tien centimeter opgetild te worden en in het frame van de stoel ernaast geplaatst te worden, dan al zijn de stoelen solide verbonden. Verdere handelingen of hulpmiddelen zijn niet nodig. De optionele nummering geschied draadloos en wordt bij de digitale versie door een scanner geprogrammeerd. Lynx II is er met en zonder armleuningen, beide versies kunnen met elkaar gekoppeld worden.

Afmeting: 50x56,5x45/86cm (bxdxzh/h)


Bestelnummer
3592/00
Merk
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
Naturel Beuken
CPL White laminaat
CPL Black laminate

Kijk ook eens naar…

Lynx I

Lynx I

Vanaf288,-
Lynx III

Lynx III

Vanaf224,-
ONYX III

ONYX III

Vanaf213,-

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0