Scope Epos - actiemodel -
Actieprijs!

Scope Epos - actiemodel -

Bij de actiestoel Scope EPOS is de UltraSpring zitting bij de prijs inbegrepen!
De Scope Epos bureaustoel is de moderne interpretatie van het Viasit topmodel Scope, met matzwarte aluminium onderdelen, 4D-Armleuningen en een UltraSpring zitting.
1403,-
688,-
Bespaar nu 51%
Incl. BTW: 832.48
Scope Epos - actiemodel -
Behouden zijn de pendelende werking van de netweave rugleuning en het hoogwaardige punt-synchroon mechaniek met de innovatieve snelverstelling. Optioneel kunt u deze premium-bureaustoel ook uitrusten met een nek- en/of lendensteun.

Punt-synchroon mechaniek met veiligheidsvergrendeling, in vier posities vergrendelbaar. Inclusief zit/neigverstelling. Rugleuning weerstand instelbaar via snelverstelling. Zithoogteverstelling met gasveer. Rugleuning met pendeleffect voor uitgebreid dynamisch zitten. Hoogteverstelbare rugleuning met netbespanning. Zitting voorzien van hoogwaardig polyurethaanschuim met pocketvering. Bekleding zonder lijmen aangebracht. Kruisvoet van gegoten aluminium, zwart gepoedercoat, met lastafhankelijk geremde harde dubbele wielen voor zachte vloeren volgens EN 12529. Zwarte mat gepoedercoate aluminium onderdelen, antraciet kunststof. Zijkanten zitting altijd in zwart leder (ST-610).

 

Zithoogte: 41-55cm

Gewicht: 21,6kg

 

Optioneel:

  • In diepte verstelbare lendensteun (LS303) 
  • Set wielen voor harde vloer
  • Ook verkrijgbaar in een uitvoering met meer weerstand in de rugleuning, voor personen 80 tot 150kg

 


Bestelnummer
300.85000E
Verkrijgbaar in de kleuren
G5 7428 Zwart (Synergy)

Kijk ook eens naar…

Scope Bureaustoel NPR Netweave
Actieprijs!

Scope Bureaustoel NPR Netweave

1193,-
596,-
Bespaar nu 51%

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0