Drumback Creation
Actieprijs!

Drumback Creation

Creation – De klimaatneutrale stoel van Viasit
Op weg naar klimaatneutraliteit levert Viasit een bijdrage aan een schone toekomst, model „Creation“ is de eerste klimaat neutrale bureaustoel die hiertoe bijdraagt.
498,-
358,-
Bespaar nu 29%
Incl. BTW: 433.18
Drumback CreationDrumback Creation
Dit wordt gerealiseerd door gebruik te maken van, ecologisch gezien, de meest gunstige materiaalopties en het compenseren van de resterende uitstoot door gecertificeerde klimaatbeschermingsprojecten te steunen. Verzeker u nu van dit duurzaam uitgevoerde model van het succesvolle Drumback programma, dat uitermate geschikt is voor langdurig gebruik.

De stoel is standaard voorzien van punt synchroon mechaniek met fijnafstelling, zitdiepte- en zitneigverstelling, de rugleuning is in 4 posities te blokkeren. De rugschaal is standaard zwart, of naar keuze in telegrijs. Zithoogte verstelling d.m.v. veiligheidsgaslift. Voorzien van 2D armleuningen. De bekleding is lijmvrij bespannen met stoffering vervaardigd uit 99% post-consumer gerecycled polyester. Rugleuning is voorzien van een ademende en elastische netbespanning. Met een zwarte kruisvoet van 100% gerecycled aluminium.

 

Kunststof delen stoel en toebehoren standaard in het zwart.

 

Standaard bekleding keuze zitting uit stofgroep Gabriel Tonal, geen andere stofferingen beschikbaar. Netweave standaard te kiezen uit stofgroep Gabriel Tale, geen andere netweave beschikbaar.

 

Zwarte uitvoering in 6 werkdagen geleverd!


Bestelnummer
480.2000
Designer
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
Zwart (Quick Delivery)
Lichtgrijs
Rosé
Middengrijs
Blauwgrijs
Wijnrood
Petrol

Kijk ook eens naar…

DRUMBACK Bureaustoel
Actieprijs!

DRUMBACK Bureaustoel

657,-
457,-
Bespaar nu 31%
DRUMBACK Bureaustoel
Actieprijs!

DRUMBACK Bureaustoel

657,-
457,-
Bespaar nu 31%
DRUMBACK Bureaustoel
Actieprijs!

DRUMBACK Bureaustoel

683,-
483,-
Bespaar nu 30%

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0