Elephantino | Kristalia

Elephantino | Kristalia

Recycled plastic chair with armrests
Elephantino is een stoel met een metalen onderstel en kunststof zitting, ook geschikt voor buitengebruik! De eerste stoel met een schaal gemaakt van post-consumer gerecycled en recyclebaar plastic, Elephantino is de nieuwste toevoeging aan de Elephant-familie, Kristalia's bestseller ontworpen door Eva Paster en Michael Geldmacher.
Vanaf
195,04
Incl. BTW: 236.00
Elephantino | Kristalia
De polypropyleen schaal met armleuningen doet denken aan die van de kleine fauteuil, in navolging van de karakteristieke verstevigende ribbels van de lederen versie, geïnspireerd op de ruggengraat van een olifant. De gesloten schaal kan geheel of gedeeltelijk gestoffeerd worden. Beide versies zijn verkrijgbaar met vier poten, houten onderstel, slede, draaibare schraag of met wielen, vijf spaken met wielen. De stoel met vier poten of slede is ook geschikt voor gebruik buitenshuis: in dit geval kan de zitschaal worden voorzien van een waterafvoergat. Interessante tinten, helder maar onverzadigd: een kenmerk door de speciale samenstelling van het plastic .? Icoon voor Geverifieerd door de community

Kijk ook eens naar…

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0