Stand-Up desk met linoleum blad - Outletaanbieding
Actieprijs!

Stand-Up desk met linoleum blad - Outletaanbieding

Slechts 3 stuks beschikbaar!
De aanbieding betreft een zwart, wit of aluminiumkleurig frame met een een MDF topblad van 200x90cm.
1041,-
641,-
Bespaar nu 38%
Incl. BTW: 775.61

Stand-Up desk met linoleum blad - OutletaanbiedingStand-Up desk met linoleum blad - Outletaanbieding
Het blad heeft een Forbo LINOLEUM decor kleur Charcoal 4166 en een verjongde randafwerking, naturel transparant gelakt. Ook zijn de hoeken afgerond. Het Standup frame is met een elektrische hoogteverstelling 64-128cm uitgerust en is ook in de hoogste positie ZEER STABIEL. De montage is uiterst simpel. Standaard is het frame voorzien van ANTI-COLLISION technologie en wordt een Memory Master 4 bedieningsunit meegeleverd met digitale hoogte uitlezing. De Standup heeft 2 drie-delige, vierkante poten welke zijn voorzien van een T-voet in "Stealth" design.

Afmeting: 200x90cm (BxD)

 

OPTIONEEL:

  • Horizontale kabelgoot 

 

Dit product kan worden afgehaald in onze showroom en wordt NIET FRANCO verzonden, transport- en montagekosten op aanvraag. Retourneren is bij outletaanbiedingen niet mogelijk!


Bestelnummer
RE650
Merk
Verkrijgbaar in de kleuren
Charcoal 4166

Kijk ook eens naar…

ONLY ERGO
Actieprijs!

ONLY ERGO

669,-
469,-
Bespaar nu 29%

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2023. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0