Stitz 2 kurk editie

Stitz 2 kurk editie

Design Hans Roericht (PER)
De Stitz 2 is een sta-zit-hulp en een uitzonderlijk stuk meubilair, het is geen staan, het is geen zitten, maar ergens tussenin.
608,-
Incl. BTW: 735.68
Advies: vraag altijd een offerte aan voor de beste prijs!
Het lichaam kan zich ontspannen, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat er toch beweging is. Je zit niet op de Stitz 2, maar je leunt erop, met als resultaat dat de bekken recht gedraaid zijn. Goed voor het evenwichtsgevoel en de spieren worden aan het werk gezet, zonder veel inspanning. De voet is een zak van zwart elastomeer gevuld met kwartszand met een zwart polyamide voetplaat, waardoor de Stitz 2 niet omvalt en er is een gaslift ingebouwd om de hoogte aan te passen die bediend kan worden met een greep die onder de zitschotel is verwerkt. De zitschotel is van zwart polyamide.

De zitschotel is ingelegd met kurk dat met een harde was is behandeld.

 

Afmeting: 31x65-90cm (ØxH)


Bestelnummer
201/1
Merk
Rubrieken
Collecties
Verkrijgbaar in de kleuren
Kurk

Kijk ook eens naar…

STITZ 2 Quick delivery
Actieprijs!

STITZ 2 Quick delivery

706,-
564,80
Bespaar nu 20%
Stand-Up Quick Delivery
Actieprijs!

Stand-Up Quick Delivery

333,-
266,40
Bespaar nu 20%

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0