STAND-UP
Actieprijs!

STAND-UP

Design Thorsten Franck
De Wilkhahn STAND-UP is een kleurrijke, vrolijke en opvallende eye-catcher, geschikt als stahulp bij spontane ontmoetingen maar zelfs ook als kassastoel.

De Wilkhahn STAND-UP is een kleurrijke, vrolijke en opvallende eye-catcher, geschikt als stahulp bij spontane ontmoetingen maar zelfs ook als kassastoel.
Wilkhahn Stand Up is voorzien van unieke eigenschappen die de gezondheid stimuleren. De krukjes zijn uitgevoerd met een dynamisch onderstel dat het mogelijk maakt om de heupen te bewegen waardoor gewrichten en spieren worden versterkt. Geef Stand Up een zachte duw, tot een hoek van 50 graden, en de krukken zullen vanzelf terug zwaaien. De onderzijde is gemaakt van zwart, anti-slip kunststof. De 3D bekledingsstof van GABRIEL zorgt voor een eigentijdse uitstraling en heeft zelfs een geluiddempende werking. Stand-Up is uw hippe vriend voor het nieuwe werken, waar de serieuze kant op een speelse manier kan worden benaderd.Verder hebben Stand-Up krukjes een flexibele draagriem, waardoor ze eenvoudig kunnen worden meegenomen.De afneembare zitting geeft toegang tot een handige bergruimte.

Afmeting: 30x67cm (DiamxH)

Gewicht: 4,5kg


Bestelnummer
202/1
Merk
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
35/11 Lichtgrijs
35/25 Donkergrijs
35/29 Bruin
35/34 Oranje
35/56 Limegroen
35/63 Lichtblauw
35/64 Navy Blue
35/89 Rood
35/99 Zwart

Kijk ook eens naar…
KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2021. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0