Amélie Duetto - OUTLET -
Actieprijs!

Amélie Duetto - OUTLET -

Laatste exemplaar, op=op!
Amélie is een collectie ontworpen door Italo Pertichini die wordt gekarakteriseerd door soepele en bochtige lijnen en is ontstaan uit een diepgaand onderzoek door te observeren wat er om ons heen is.
420,-
198,-
Bespaar nu 52%
Incl. BTW: 239.58

Amélie Duetto - OUTLET -Amélie Duetto - OUTLET -
De conische vorm is het resultaat van dit onderzoek en draagt stabiliteit en stapelbaarheid uit. De Amélie Duetto van Italo Pertichini is een zogenaamde 'love seat' met veel uitstraling die bij iedere persoonlijkheid past. De bank is stapelbaar is en zowel binnen als buiten te gebruiken.

 

Dit product kan worden afgehaald in onze showroom en wordt NIET FRANCO verzonden, transport- en montagekosten op aanvraag. Retourneren is bij outletaanbiedingen niet mogelijk!


Verkrijgbaar in de kleuren
FL Powder Blue
FL Powder Blue

Kijk ook eens naar…

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0