REX met Armleuningen

REX met Armleuningen

De eerste Nederlandse statiegeld stoel!
Een veelbekroonde stoel van Ineke Hans krijgt een tweede leven door Circuform, een nieuw merk dat industrieel ontworpen meubels een circulair leven geeft om gebruik van nieuwe grondstoffen te minimaliseren en hergebruik te maximaliseren.
REX met ArmleuningenREX met ArmleuningenREX met ArmleuningenREX met ArmleuningenREX met ArmleuningenREX met ArmleuningenREX met ArmleuningenREX met Armleuningen

REX is een stoel voor kantoor, de zorg, onderwijs, horeca en thuisgebruik. De productie heeft een zo laag mogelijke ecologische impact. Zo wordt REX gemaakt uit gerecycled PA6 van kantoorstoel onderdelen, visnetten en tapijt, maar ook industrieel afval. REX heeft vele levens en is de eerste Nederlandse statiegeld stoel!

 

Bij retourgave, op welk moment en in welke staat dan ook, ontvangt u Eur.  20,-- per stoel statiegeld retour van CIRCUFORM!

 

Bij de REX kiest u eerst de basis (poten en zitting) in een MATTE structuur: Zwart, Lichtgrijs, Dennengroen of Zwavelgeel. Daarna kiest u de gewenste kleur van de GLOSSY rugleuning én armleuningen: Zwart, Lichtgrijs, Zwavelgeel of Dennengroen


Kijk ook eens naar…

REX

REX

238,-
REX Tafel

REX Tafel

Vanaf906,-

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0