REX

REX

De eerste Nederlandse statiegeld stoel!
Een veelbekroonde stoel van Ineke Hans krijgt een tweede leven door Circuform, een nieuw merk dat industrieel ontworpen meubels een circulair leven geeft om gebruik van nieuwe grondstoffen te minimaliseren en hergebruik te maximaliseren.
REXREXREXREXREX
REX is een stoel voor kantoor, de zorg, onderwijs, horeca en thuisgebruik. De productie heeft een zo laag mogelijke ecologische impact. Zo wordt REX gemaakt uit gerecycled PA6 van kantoorstoel onderdelen, visnetten en tapijt, maar ook industrieel afval. REX heeft vele levens en is de eerste Nederlandse statiegeld stoel!

Afmeting: 51,2,50,7x45,7/81,4cm (BxDxZh/H)

Bij de REX kiest u eerst de basis (poten en zitting) in een MATTE structuur: Zwart, Lichtgrijs, Dennengroen of Zwavelgeel. Daarna kiest u de gewenste kleur van de GLOSSY rugleuning: Zwart, Lichtgrijs, Zwavelgeel of Dennengroen

 

Bij retourgave, op welk moment en in welke staat dan ook, ontvangt u Eur.  20,-- per stoel statiegeld retour van CIRCUFORM!

 


Bestelnummer
REX
Merk
Designer
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
Zwart
Lichtgrijs RAL 7035
Zwavelgeel RAL 1016
Dennengroen RAL 6009

Kijk ook eens naar…

REX Tafel

REX Tafel

Vanaf906,-
Kwart Chair
Actieprijs!

Kwart Chair

109,-
98,10
Bespaar nu 10%

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0