Overige

Overige

Onze merken Overige

Swan ProductsVondomFilexSlide DesignB-lineKartell Partner Shop AmsterdamPrima OfficeActiuBBB ItaliaBejotCube DesignGötessonsLuxy ItaliaNotiQuinti
HomeOverige Overige 39
Aansluitkabel 3mtr

Aansluitkabel 3mtr

Wieland GST18 i3 systeem
Om onze producten te completeren kunnen we een breed assortiment aan kabels leveren, uiteenlopend van stroom aanvoerkabels, koppelsnoeren en alle overige aansluitingen.
15,-
BOB

BOB

180,-
Bunny

Bunny

180,-
DESK 2

DESK 2

89,-
MON AMOUR Pot

MON AMOUR Pot

Design Alex Sacchetti
Mon Amour is een handig designproduct met een romantische hartvorm. De pot is verkrijgbaar in een variant voor binnen en buiten en kan gebruikt worden als pot, bottelaar of als opbergvak. Mon Amour is gemaakt in polyethyleen en is verkrijgbaar in een...
460,-
CHARME

CHARME

Charme is een verfijnd en elegant meubelstuk, geinspireerd door fauteuils en Engelse landhuizen, volledig handgemaakt met hoog kwaliteit leder en fluweel voor de bekleding.
Vanaf6907,-
CILINDRO Led

CILINDRO Led

Vanaf230,-
EVE

EVE

Vanaf304,-
Getoond 1 tot 21 van 39. Er zijn meerdere pagina's.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0