JOOB

JOOB

Stoer en eigentijds kantoormeubilair van Nederlandse makelij

HomeMerken JOOB Artikelen 35
Actieprijs!
BADOE KRUK SHOWROOM MODEL (1 STUK OP=OP)

BADOE KRUK SHOWROOM MODEL (1 STUK OP=OP)

Je bent toe aan 'n Badoe!
De Badoe is niet alleen een mooie, retro, elegante en stoere kruk om te zien, hij is veel meer, de Badoe heeft een ongekend zitcomfort.
100,-356,-
Brick 2 Brick

Brick 2 Brick

Op aanvraag
CARTAGENA

CARTAGENA

Op aanvraag
Actieprijs!
CUBE CALL

CUBE CALL

Geluidsreductie is 41dB!
De Liberty Phone Booth is onze best-beller van Joob! De Liberty belcel valt op door zijn strakke en actuele, stoere design.
4286,-5986,-
CUBE CHAT
Actieprijs!

CUBE CHAT

9228,-13184,-
CUBE MEET
Actieprijs!

CUBE MEET

10886,-15186,-
CUBE WORK
Actieprijs!

CUBE WORK

8849,-12490,-
Lightboks

Lightboks

Op aanvraag
PRONTO
Actieprijs!

PRONTO

4372,-6072,-
Actieprijs!
RINGO

RINGO

Design by JOOB
Stoere elektrisch in hoogte-verstelbare bureautafel op RING-O-poot, bestaande uit 2 segmenten, standaard in blank gelakt staal, of naar keuze in kleur.
989,-1398,-
RINGO 3
Actieprijs!

RINGO 3

1166,-1666,-
SCREEN Acustica

SCREEN Acustica

Op aanvraag
Getoond 1 tot 21 van 35. Er zijn meerdere pagina's.

JOOB

JOOB staat bekend om zijn kantoormeubilair dat uitblinkt in eenvoud. Bureaus zijn simpel, elegant of juist stoer, elektrisch verstelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook biedt JOOB oplossingen voor callcenters en andere akoestische vraagstukken. Alle producten hebben een tijdloos design dat in elke zakelijke omgeving past.

De kenmerkende stijl van JOOB

JOOB staat voor stoere en eigentijdse ontwerpen die in elke kantooromgeving passen. Afhankelijk van de rest van de inrichting van de kantoorruimte, zorgen de meubels van JOOB voor een rustige basis of juist voor een spannende blikvanger. Door te spelen met kleuren en materiaalgebruik, kan elk meubelstuk op de juiste manier worden ingezet. En het mooiste van de meubels van JOOB is het prijskaartje. Het kantoormeubilair is erg betaalbaar, terwijl de kwaliteit nog steeds bijzonder hoogstaand is.

De producten van JOOB

De bekendste productlijnen van JOOB zijn de SIMPLE bureaus die elektrisch verstelbaar zijn. Op deze manier kan elke werkplek gemakkelijk omgetoverd worden tot een stabureau. Daarnaast hebben de VERDE vergadertafels een grote populariteit, dankzij het minimalistische design. Hierbij is het ook mogelijk om een groene strook in het midden aan te brengen voor een extra verrassing. Vervolgens kunnen ruimtes gemakkelijk van elkaar gescheiden worden. Daar zorgen de akoestische schermen SKREEN, de GREEN-in-BETWEEN roomdivider voor. De SILENZIONE overleg- en telefooncabines zijn bijzonder betaalbaar en vrij in te richten.  

Waarom KMP Kantoormeubilair graag JOOB aanbiedt

KMP Kantoormeubilair is er trots op om de mooie en betaalbare meubels van JOOB aan te mogen bieden. JOOB staat voor eigentijds en eigenwijs en een ‘geen gedoe’-mentaliteit. Ze willen goed en mooi kantoormeubilair leveren voor een betaalbare prijs en met uitstekende service en garantie. Vrijwel alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar of kunnen zeer snel op maat gemaakt worden. Omdat JOOB al meer dan 40 jaar ervaring heeft in de branche van kantoormeubilair, werkt KMP graag samen met deze zeer betrouwbare partner.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2023. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0