B-line

B-Line Boby Trolley

De B-line Boby Trolley is een must have. De door Joe Colombo ontworpen trolley kan dienst doen als mobiel kantoormeubel. Ook is het de oplossing voor rondslingerende spullen. Wendbaar door zijn wieltjes. Flexibel voor de (mobiele ) thuiswerkplek.

Formaten Boby Trolley

Hoe wendbaar de B-line Boby Trolley ook is; zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom heeft KMP alles in huis om ook u tevreden te stellen. Is er nog maar weinig plek over in de beoogde ruimte? Denk eens aan de Boby 1/3 of de Boby 2/2. Eerstgenoemde is bijvoorbeeld bijna twee keer lager dan de traditionele Boby Trolley. Dit biedt ook de mogelijkheid om meerdere trolleys in één ruimte te plaatsen en te gebruiken. De stijlvolle multiwagen is precies wat er nog rest voor een perfecte werkruimte. 

De tekst gaat onderaan de pagina verder.
B-line
Onderaan de pagina zijn 2 downloads beschikbaar.
HomeMerken B-line Artikelen 117
BOB

BOB

Design by Joe Colombo (1970)
Bob is gemaakt van polyurethaangel en volgt een origineel ontwerp van Joe Colombo. Het is een objecthouder met een sterk materiaal impact die de pop-art van de jaren '60 belichaamt. Ironisch en informeel vindt het zijn ideale setting op verschillende...
180,-
ADAM table Ø100

ADAM table Ø100

Design by Busetti, Garuti & Redaelli (2012)
De Adam van B-Line is een ontwerp van Busetti, Garuti & Redaelli en is een tafel op een kunststof kolom van polyethyleen, die vanuit een driehoekige vorm in een ronde vorm uitloopt. Voorzien van een rond tafelblad van transparant kristal. Perfect om...
972,-
AKI

AKI

Vanaf167,-
BOBY 1/0 Red

BOBY 1/0 Red

Design Joe Colombo (1970) - The only original one!
Deze aanvulling op de beroemde Boby trolley of multiwagen van B-Line, ontworpen door Joe Colombo, kent een grote veelzijdigheid. Door de eenvoudige samenstelling is hij naar iedere persoonlijke wens te gebruiken. De Boby 1/0 heeft GEEN laden. De Boby...
209,-
Getoond 1 tot 21 van 117. Er zijn meerdere pagina's.

Scala aan kleuren 

Een onmisbaar meubelstuk als de Boby Trolley moet voor iedereen beschikbaar zijn. Een bekend probleem bij meubels is dat de perfecte kleur niet leverbaar is. Dat probleem is niet aanwezig bij de Boby Trolley. Hij is verkrijgbaar in stijlvol zwart, opvallend rood en rustig grijs. Is dat alles? Zeker niet. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een honingkleurige variant, een witte editie of mintgroen als alternatief. In combinatie met de verschillende afmetingen van de trolley zit de perfecte keuze er voor iedereen bij. Het is het pronkstuk van de collectie, die ook nog bestaat uit onder meer stijlvolle tafels. Daar smaakt een kopje koffie in de pauze nog net iets lekkerder.

Aangezien KMP alleen werkt met producten van de hoogste kwaliteit, geven wij op bijna al onze producten een garantie van 10 jaar. Belangrijk bij de B-Line Boby Trolley van KMP is dat kwaliteit en design in orde zijn. Daarnaast moet er een passende prijs aan hangen. Bij KMP zijn er geen derde partijen wat levering betreft. Alles komt uit het eigen magazijn. Daardoor is het product extra snel in huis. Bij vragen staat ons deskundige personeel altijd klaar om passend advies te geven. De passende B-line Boby Trolley is te vinden bij KMP. 

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0