Klaptafel

Klaptafels voor flexibel werkruimtes

Flexibele werkplekken worden steeds populairder. Of het nu gaat om gedeelde kantoorruimtes, co-working spaces, studios of thuiswerkomgevingen, een aanpasbare, maar ook functionele werkplek is essentieel. Een veelzijdige klaptafel biedt voordelen waarbij zowel efficiëntie als praktisch gebruiksgemak worden gemaximaliseerd.

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van een klaptafel is het vermogen om ruimte te besparen. In drukke en beperkte werkruimtes kan het opklappen van de tafel wanneer deze niet in gebruik is, de beschikbare vloerruimte aanzienlijk vergroten. Dit maakt het mogelijk om de werkruimte op een veelzijdige manier in te delen, afhankelijk van de behoeften van het moment.

Klaptafels zijn vaak lichtgewicht en soms voorzien van inklapbare poten, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen en te vervoeren zijn. Dit maakt ze ideaal voor ruimtes waar de lay-out regelmatig moet worden aangepast. Gebruikers kunnen de tafels eenvoudig verplaatsen naar verschillende locaties of zelfs meenemen voor externe evenementen en vergaderingen.

De tekst gaat onderaan de pagina verder.
Klaptafel
Onderaan de pagina zijn 4 downloads beschikbaar.

Onze merken Klaptafel

CasalaActiuMagis DesignMaraPlankLapalmaCube DesignKartell Partner Shop AmsterdamSwan ProductsWilkhahn
HomeCollecties Klaptafel 25
Miura table 90cm

Miura table 90cm

De Miura tafel is een aanvulling op de Miura barkruk van Konstantin Grcic en Plank. Het is een tafel voorzien van een rond zwart HPL FunderMAX FH topblad.
Vanaf745,-
PLEK Klaptafel
Actieprijs!

PLEK Klaptafel

Vanaf417,76
Bespaar nu 20%
Talent 300
Actieprijs!

Talent 300

Vanaf474,88
Bespaar nu 20%
TRAMA 80
Actieprijs!

TRAMA 80

Vanaf451,36
Bespaar nu 20%
Follow TT
Actieprijs!

Follow TT

1964,-
1364,-
Bespaar nu 31%
TURN & GO Klaptafel
Actieprijs!

TURN & GO Klaptafel

444,-
344,-
Bespaar nu 23%
TIMMY-TT
Actieprijs!

TIMMY-TT

Vanaf520,-
Bespaar nu 28%
Actieprijs!
FARO TT

FARO TT

Model FARO TT is een zeer stabiele verrijdbare klaptafel , horizontaal klapbaar, verrijdbaar en voorzien van geremde wielen, nestbaar en heeft een nivelleer functie.
620,-
520,-
Bespaar nu 17%
SELTZ P72
Actieprijs!

SELTZ P72

Vanaf704,70
Bespaar nu 10%
Talent 500
Actieprijs!

Talent 500

Vanaf764,96
Bespaar nu 20%
TEMO FLIPTOP T/Y

TEMO FLIPTOP T/Y

Vanaf977,55
LABDA Fliptop

LABDA Fliptop

Vanaf731,85
LACROSSE I

LACROSSE I

Vanaf582,75
LACROSSE II

LACROSSE II

Design Jens Korte
Functionaliteit en stabiliteit zijn kenmerkend voor Lacrosse. Hij staat als een huis en kan ingeklapt worden – snel en vooral veilig. Hij stapelt vlak en plaatsbesparend en de poten klappen langs elkaar. Lacrosse zou geen Casala-product zijn, zonder...
Vanaf611,10
LACROSSE III

LACROSSE III

Vanaf656,25
LACROSSE V

LACROSSE V

Vanaf710,85
SELTZ P74
Actieprijs!

SELTZ P74

Vanaf389,70
Bespaar nu 10%
MAX Table

MAX Table

Vanaf841,-
Actieprijs!
Spoon Table

Spoon Table

Design by Antonio Citterio & Toan Nguyen (2009)
Spoon table is een opklaptafel die uiterst licht en praktisch is. Het blad is gemaakt van aluminium met honingraatmotief en is slechts 15mm dik. De Spoon klaptafel van Kartell is ideaal voor kleine ruimten of kantoren en is gemakkelijk te...
Vanaf1339,63
Bespaar nu 15%

Dankzij hun flexibiliteit zijn klaptafels veelzijdig inzetbaar. Ze kunnen dienen als werkplekken voor individueel gebruik, maar kunnen ook worden samengevoegd om grotere vergadertafels te creëren wanneer dat nodig is. Bovendien kunnen ze worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals presentaties, workshops, of zelfs als eettafels tijdens sociale evenementen.

Naast het besparen van ruimte tijdens het gebruik, bieden klaptafels ook opberggemak wanneer ze niet nodig zijn. In een flexibele werkruimte kunnen de tafels netjes worden opgeklapt en gestapeld, waardoor ze geen onnodige ruimte in beslag nemen en de werkruimte georganiseerd blijft.

Voor bedrijven en organisaties met een beperkt budget bieden klaptafels een kosteneffectieve oplossing. In plaats van te investeren in meerdere tafels voor verschillende doeleinden, kunnen klaptafels met gemak worden aangepast aan verschillende situaties, waardoor de aanschafkosten worden geminimaliseerd.

Kortom, klaptafels zijn een waardevolle aanvulling op elke flexibele werkruimte. Ze bieden niet alleen praktische voordelen, zoals ruimtebesparing en mobiliteit, maar ze stimuleren ook de veelzijdigheid en efficiëntie van de werkomgeving. Door te kiezen voor klaptafels kunnen individuen en bedrijven profiteren van een functionele en aanpasbare werkplek die meegroeit met de veranderende behoeften van de moderne werkcultuur.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0