Klaptafel

Klaptafels voor flexibel werkruimtes

Flexibele werkplekken worden steeds populairder. Of het nu gaat om gedeelde kantoorruimtes, co-working spaces, studios of thuiswerkomgevingen, een aanpasbare, maar ook functionele werkplek is essentieel. Een veelzijdige klaptafel biedt voordelen waarbij zowel efficiëntie als praktisch gebruiksgemak worden gemaximaliseerd.

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van een klaptafel is het vermogen om ruimte te besparen. In drukke en beperkte werkruimtes kan het opklappen van de tafel wanneer deze niet in gebruik is, de beschikbare vloerruimte aanzienlijk vergroten. Dit maakt het mogelijk om de werkruimte op een veelzijdige manier in te delen, afhankelijk van de behoeften van het moment.

Klaptafels zijn vaak lichtgewicht en soms voorzien van inklapbare poten, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen en te vervoeren zijn. Dit maakt ze ideaal voor ruimtes waar de lay-out regelmatig moet worden aangepast. Gebruikers kunnen de tafels eenvoudig verplaatsen naar verschillende locaties of zelfs meenemen voor externe evenementen en vergaderingen.

De tekst gaat onderaan de pagina verder.
Klaptafel
Onderaan de pagina zijn 5 downloads beschikbaar.

Onze merken Klaptafel

CasalaActiuMagis DesignMaraLapalmaPlankCube DesignKartell Partner Shop AmsterdamSwan ProductsWilkhahn
HomeCollecties Klaptafel 24
Actieprijs!
PLEK Klaptafel

PLEK Klaptafel

Design Marcelo Alegre (Alegreindustrial)
Elegante folding-table met aluminium poten, leverbaar in 3 uitvoeringen, white, black of tegen meerprijs aluminium gepolijst. De bladen zijn voorzien van een ANTI-SCHOCK beschermrand en leverbaar in 3 breedte maten, 140cm, 160cm en 180cm, en 2 diepte...
Vanaf422,20
Bespaar nu 19%
TALENT 300
Actieprijs!

TALENT 300

Vanaf493,60
Bespaar nu 16%
TRAMA 80
Actieprijs!

TRAMA 80

Vanaf464,20
Bespaar nu 17%
FOLLOW TT
Actieprijs!

FOLLOW TT

1964,-
1364,-
Bespaar nu 30%
TURN & GO Klaptafel
Actieprijs!

TURN & GO Klaptafel

444,-
344,-
Bespaar nu 22%
TIMMY-TT
Actieprijs!

TIMMY-TT

Vanaf520,-
Bespaar nu 27%
FARO TT
Actieprijs!

FARO TT

620,-
520,-
Bespaar nu 16%
Actieprijs!
SELTZ P72

SELTZ P72

Design Romano Marcato (2009)
De Seltz (terras)tafel is ontworpen door Romana Marcato en heeft een zogenaamde flip-top, oftewel een opklapbaar blad, waardoor te tafel makkelijk op te bergen is. Ook als het er meerdere zijn. De Seltz is verkrijgbaar met een vierkant of rond blad...
Vanaf704,70
Bespaar nu 10%
TALENT 500
Actieprijs!

TALENT 500

Vanaf756,20
Bespaar nu 20%
TEMO FLIPTOP T/Y

TEMO FLIPTOP T/Y

Vanaf977,55
LABDA Fliptop

LABDA Fliptop

Vanaf731,85
LACROSSE I

LACROSSE I

Vanaf582,75
LACROSSE II

LACROSSE II

Vanaf611,10
LACROSSE III

LACROSSE III

Design Jens Korte
Functionaliteit en stabiliteit zijn kenmerkend voor Lacrosse. Hij staat als een huis en kan ingeklapt worden – snel en vooral veilig. Hij stapelt vlak en plaatsbesparend en de poten klappen langs elkaar. Lacrosse zou geen Casala product zijn,...
Vanaf656,25
LACROSSE V

LACROSSE V

Vanaf710,85
SELTZ P74
Actieprijs!

SELTZ P74

Vanaf389,70
Bespaar nu 10%
MAX Table

MAX Table

Vanaf841,-
SPOON Klaptafel

SPOON Klaptafel

Vanaf1529,75
CENTRAL Black

CENTRAL Black

Design Ronan & Erwan Bouroullec
De Central klaptafel van Magis, ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec, is een bistrotafel voor dagelijks gebruik die in verschillende settings, zowel binnen als buiten, gebruikt kan worden. De tafel is van aluminium met een HPL topblad.
567,10

Dankzij hun flexibiliteit zijn klaptafels veelzijdig inzetbaar. Ze kunnen dienen als werkplekken voor individueel gebruik, maar kunnen ook worden samengevoegd om grotere vergadertafels te creëren wanneer dat nodig is. Bovendien kunnen ze worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals presentaties, workshops, of zelfs als eettafels tijdens sociale evenementen.

Naast het besparen van ruimte tijdens het gebruik, bieden klaptafels ook opberggemak wanneer ze niet nodig zijn. In een flexibele werkruimte kunnen de tafels netjes worden opgeklapt en gestapeld, waardoor ze geen onnodige ruimte in beslag nemen en de werkruimte georganiseerd blijft.

Voor bedrijven en organisaties met een beperkt budget bieden klaptafels een kosteneffectieve oplossing. In plaats van te investeren in meerdere tafels voor verschillende doeleinden, kunnen klaptafels met gemak worden aangepast aan verschillende situaties, waardoor de aanschafkosten worden geminimaliseerd.

Kortom, klaptafels zijn een waardevolle aanvulling op elke flexibele werkruimte. Ze bieden niet alleen praktische voordelen, zoals ruimtebesparing en mobiliteit, maar ze stimuleren ook de veelzijdigheid en efficiëntie van de werkomgeving. Door te kiezen voor klaptafels kunnen individuen en bedrijven profiteren van een functionele en aanpasbare werkplek die meegroeit met de veranderende behoeften van de moderne werkcultuur.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2023. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0