ADELE

ADELE

Design ORLANDINIDESIGN
Adele is de nieuwe familie fauteuils van Viganò Office, een collectie die gediversifieerd is, zowel in de hoogte van de rugleuning als in de beschikbare afwerkingen.
Vanaf
1155,-
Incl. BTW: 1397.55
ADELEADELEADELE
Een collectie die varieert van executive met hoge gecapitonneerde rugleuning of in techno mesh tot de vergaderstoel. Het eerste sterke punt van het project is de dragende structuur in gegoten aluminium, een soort exoskelet met een dragende en esthetische functie. Een licht, stevig frame met meerdere afwerkingen dat de rugleuning omlijst. Deze structuur is ontworpen om rugleuningen van verschillende materialen te passen, waardoor de stoel diametraal tegenovergestelde kenmerken krijgt: licht en bijna ongrijpbaar de mesh-versie, gespierder en vastberadener de gecapitonneerde versie. Verder is er aan de binnenkant van de zitting voorin een “joint” aangebracht; op deze manier kan de stoel in de ruimte buigen en perfect de ergonomie van het menselijk lichaam volgen wanneer de rugleuning achterover leunt.

 

ADELE wordt standaard geleverd in stofgroep TULIPIANO (Cat. B) leverbaar in 24 kleuren! (overige stofcategorieen op aanvraag)

 

OPTIONEEL:

  • Holle rubber design-wielen geremd 65mm 

 


Bestelnummer
ADS2H
Merk
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
Tulipiano (Polyester Cat. B)

Kijk ook eens naar…

ADELE

ADELE

Vanaf1029,-
ADELE Executive
Actieprijs!

ADELE Executive

1570,-
1170,-
Bespaar nu 26%
VEGA Executive Advanced
Actieprijs!

VEGA Executive Advanced

Vanaf1076,-
Bespaar nu 20%

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0