Sona

Sona

Design Maja Ganszyniec (2018)
De Sona van Noti is ontworpen door Maja Ganszyniec en is een modulair meubelsysteem, perfect geschikt voor ruimtes waarin wordt gewacht, gerust of gepraat.
SonaSonaSona
Sona is visueel een licht systeem met een grote mate van vrijheid en modulariteit. Een onderscheidend kenmerk van Sona zijn de panelen die aan de rugleuning kunnen worden bevestigd. Hierdoor kunnen er gescheiden zones worden gemaakt om bijvoorbeeld een rusteiland te creëren. De Sona is ideaal voor verschillende oplossingen, een enkele werkplek, een plek waar gepraat en overlegd kan worden of om een rij zittingen te plaatsen in een smalle gang. De NOTI Sona collectie bestaat uit elementen die architecten de flexibiliteit biedt om ze te combineren, afhankelijk van het doel van het gebouw en de afmetingen en functies van het interieur. Ontwerpers zijn vrij om elke lay-out samen te stellen: een enkele stoel voor mobiel werken, een zone gewijd aan gesprekken en vergaderingen, een eiland voor rust en ontspanning in grote en drukke ruimtes, of rijen stoelen in nauwe gangen.

Bekijk de afbeeldingen en de downloads en vraag een offerte aan!


Merk
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
Agava (Stofgroep B)
Granola (Stofgroep C)
Era (Stofgroep A)
Samoa/California Leather (Stofgroep D)
Main Line Flax (Stofgroep B)
Medley (Stofgroep A)
Prescott Leather (Stofgroep F)
Step (Stofgroep B)
Morph (Stofgroep C)
Hallingdal 65 (Stofgroep D)
Credo (Stofgroep D)
Synergy (Stofgroep C)
Stamskin Club (Stofgroep B)
Remix 3 (Stofgroep C)
Stamskin (Stofgroep B)
Steelcut Trio 3 (Stofgroep D)

Kijk ook eens naar…

Lopp Desk

Lopp Desk

Vanaf1932,-

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0