Thin-K Glass
Actieprijs!

Thin-K Glass

Diepte 80cm of 90cm
De uitdaging in dit ontwerp was om een tafel te maken met een modern, minimalistisch design en een tafelblad van slechts 6mm dik.
1568,-
Vanaf
1254,40
Bespaar nu 20%
Incl. BTW: 1517.82
Thin-K Glass
Deze van zeer hoge kwaliteit geconstrueerde tafel is zowel in vaste als verlengbare opstelling te verkrijgen. Het tafelblad kan geleverd worden in aluminium of houtfineer, maar als alternatief ook met een gelakte glazen onderkant door de vernieuwende constructie van dit ontwerp. De Thin-K tafels kunnen worden aangepast en gemanipuleerd naar de ruimte waar ze in staan zonder in te leveren aan stabiliteit en stijl. Door het hoge aanpassingsvermogen van de Thin-K tafel kan deze gevormd worden naar elke specifieke wens, stijl en lifestyle. In de vaste versie kan de Thin-K tafel gebruikt worden als een robuuste werkplek (dankzij de discreet weggewerkte ruimte voor kabels) of als een vergadertafel. Met haar gelakte en moderne uitstraling is de Thin-K ook ideaal voor thuis en komt net zo goed tot haar recht in de huiskamer als in de studeerkamer/thuiskantoor.

Afmeting: 123x80x75cm (BxDxH)

Bekijk de downloads voor de mogelijkheden en geef uw wensen aan bij het aanvragen van een offerte!

 

Afwerking van de poten

  • Aluminium Grey gelakt staal, vergelijkbaar met RAL 7042
  • Wit gelakt staal, vergelijkbaar met RAL 9016
  • Zwart gelakt staal, vergelijkbaar met RAL 9004

 

Optioneel:

  • Mat glas (vanaf + € 161,98 excl. BTW)

Bestelnummer
01THK11F
Merk
Designer
Verkrijgbaar in de kleuren
Gloss Black Glass
Gloss Extra-White Glass
Matt Extra-White Glass
Matt Black Glass

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0