Vrijdag 28 Juni is KMP vanwege een bedrijfsactiviteit gesloten.
OMU Collection

OMU Collection

Design Nikodem Szpunar
Het onderliggende idee van de Omu collectie was om een ??bank te creëren die lijkt op een gebeeldhouwd stuk zonder de kenmerkende tijdloze expressiviteit van Noti in gevaar te brengen.
OMU CollectionOMU Collection
Het zorgvuldig gevormde lichaam van de bank, rustend op gestoffeerde poten, is een verwijzing naar Geta, traditioneel Japans schoeisel. Met de poten onder de zitting teruggetrokken, krijgt het stuk lichtheid en een ruimtelijke afstand tot de vloer. De horizontale lijnen van alle elementen geven de bank een sobere uitstraling en benadrukken de balans tussen de delen. De zorgvuldig gemodelleerde vormen geven de bank een gevoel van harmonieus evenwicht. De elementen lijken slechts op elkaar te rusten. De herkenbare drievoudige indeling, de diepe zitting en de ronde, zachte vormen nodigen de gebruiker uit om de meest perfecte plek en positie te kiezen. Omu is een collectie die perfect combineert met kussens en extra zitmogelijkheden biedt. Vierkante kussens maken het zitgedeelte korter voor een meer formele houding, terwijl onderrugkussens de gebruiker meer horizontaal laten ontspannen. Daarom kunnen Omu-banken eenvoudig worden aangepast aan verschillende soorten ruimtes.

Merk
Rubrieken

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0