FollowMe

FollowMe

Design Andreas Krob
De nieuwe bureaustoel van LD Seating, de FollowMe 450 van ontwerper Andreas Krob heeft geen ingewikkelde aanpassingen nodig om uw rug bij elke beweging perfect te ondersteunen.

FollowMeFollowMeFollowMe
FollowMe maakt optisch indruk met zijn moderne en tijdloze vorm. Zijn elegante uitstraling wordt geaccentueerd door een aluminium beugel die de rugleuning verbindt met de zitting. Net zoals de rugleuning op dit frame leunt, leunt het lichaam van de gebruiker ook op de stoel. Want de FollowMe stoel verrast met een heel bijzondere oplossing: dankzij uitgekiende techniek buigt de rugleuning ondersteunend in elke richting, afhankelijk van de beweging van het lichaam. Een gevoel van stabiliteit en veiligheid blijft altijd behouden, omdat het honingraatsysteem van een polypropyleen-glasvezelmengsel in een draaikolkachtige vorm de beweging volgt.

De rugleuning van model 450 is bekleed met een 3D gebreide stof (ShapeKnit FM) met dubbele stuctuur in grijs of zwart, met rode stiksels, de zitting is gestoffeerd met ATHLON Plus stoffering in zwart, ook met rode stiksels. Bij het basismodel is de aluminium rugbeugel zwart. Tevens is het 5-teens voetkruis kunststof zwart. Deze bureaustoel wordt standaard geleverd met 3D armeuningen type BR-211 

 

OPTIONEEL:

  • Rugbeugel en voetkruis in GEPOLIJST aluminium 
  • 3D armleuningen met een aluminium gepolijste beugel (BR-211-N6)
  • Aluminium design armleuningen, op vaste hoogte, naar keuze in zwart of gepolijste uitvoering, zonder of mét PUR opdekjes.

Bestelnummer
450-SYQ-N1
Rubrieken
Collecties

Kijk ook eens naar…

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0