ErgoHuman Elite Generation 2 + Hoofdsteun All Mesh
Actieprijs!

ErgoHuman Elite Generation 2 + Hoofdsteun All Mesh

De perfecte combinatie van design en ergonomische wetenschap.
De nieuwe Ergohuman Elite G2 bureaustoel is speciaal ontworpen voor werknemers die behoefte hebben aan een comfortabele bureaustoel voor intensief gebruik.
865,-
618,-
Bespaar nu 29%
Incl. BTW: 747.78
ErgoHuman Elite Generation 2 + Hoofdsteun All MeshErgoHuman Elite Generation 2 + Hoofdsteun All MeshErgoHuman Elite Generation 2 + Hoofdsteun All Mesh
De flexzones zorgen voor continue ondersteuning van de rug en de lendenen, terwijl de 5D multifunctionele verstelbare armleuningen de druk op polsen, armen en schouders verlichten. Bovendien helpt de in hoogte verstelbare, draaibare hoofdsteun de nekbelasting te verminderen.

Ergohuman Elite G2 is ontworpen met een dubbel draaimechanisme, inclusief vergrendeling van de ligpositie, stoelschuif, een voorwaartse synchroon kantelbare stoel en zithoogteverstelling.

De Ergohuman Elite G2 beschikt ook over een automatisch lendensteunsysteem met nauwkeurige aanpassing van de spanning, verstelbare armen en een hoofdsteun. 

Deze Ergohuman bureaustoel voldoet aan de ARBO-wetgeving gesteld in NPR 1813, NEN-EN 1335-1, NEN-EN 1335-2 en BS 5459. Met een recyclebaarheid van maar liefst 97% beschikt deze bureaustoel bovendien over een Greenguard Gold-certificering,

Standaard verkrijgbaar in een zwart frame met een gepolijste aluminium basis en in een zwarte Mesh uitvoering. Een uitvoering met een grijs frame of overige kleuren op aanvraag leverbaar.

5 JAAR GARANTIE

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Levering ongemonteerd in doos, montage op aanvraag

 

Standaard zithoogte: 46-56cm (ook leverbaar met lagere- en hogere gaslift)


Bestelnummer
EHE2-HAM
Merk
Verkrijgbaar in de kleuren
Black (T-168-B1)

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0