Ergohuman Elite Generation 2
Actieprijs!

Ergohuman Elite Generation 2

Met gestoffeerde zitting!
De nieuwe Ergohuman Elite G2 bureaustoel is speciaal ontworpen voor mensen die behoefte hebben aan een comfortabele bureaustoel voor intensief gebruik.
875,-
618,-
Bespaar nu 30%
Incl. BTW: 747.78

Ergohuman Elite Generation 2
De flexzones zorgen voor continue ondersteuning van de rug en de lendenen, terwijl de 5D multifunctionele verstelbare armleuningen de druk op polsen, armen en schouders verlichten. De Ergohuman Elite G2 is ontworpen met een dubbel draaimechanisme, inclusief vergrendeling van de ligpositie, zitdiepte verstelling, een voorwaartse synchroon kantelbare stoel en zithoogteverstelling. Ze beschikt ook over een automatisch lendensteunsysteem met nauwkeurige aanpassing van de spanning en 5D verstelbare armen. 

Deze Ergohuman bureaustoel voldoet aan de ARBO-wetgeving gesteld in NPR 1813, NEN-EN 1335-1, NEN-EN 1335-2 en BS 5459. Met een recyclebaarheid van maar liefst 97% beschikt deze bureaustoel bovendien over een Greenguard Gold-certificering,

Uit voorraad leverbaar in een zwart frame met een gepolijste aluminium basis en met zwarte all-mesh bekleding. Overige uitvoeringen en kleuren op aanvraag leverbaar.

Levering ongemonteerd in doos, montage op aanvraag.

5 JAAR GARANTIE

Standaard zithoogte: 46-56cm


Bestelnummer
EHE2 LBMF
Merk

Kijk ook eens naar…

ErgoHuman Elite Generation 2 All Mesh
Actieprijs!

ErgoHuman Elite Generation 2 All Mesh

835,-
598,-
Bespaar nu 29%

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0