FollowMe 451

FollowMe 451

Design Andreas Krob
De nieuwe bureaustoel van LD Seating, model FollowMe 451 van ontwerper Andreas Krob heeft geen ingewikkelde aanpassingen nodig om uw rug bij elke beweging perfect te ondersteunen.
940,-
Incl. BTW: 1137.40
Advies: vraag altijd een offerte aan voor de beste prijs!

FollowMe 451
FollowMe maakt optisch indruk met zijn moderne en tijdloze vorm. Zijn elegante uitstraling wordt geaccentueerd door een aluminium beugel die de rugleuning verbindt met de zitting. Net zoals de rugleuning op dit frame leunt, leunt het lichaam van de gebruiker ook op de stoel. Want de FollowMe stoel verrast met een heel bijzondere oplossing: dankzij uitgekiende techniek buigt de rugleuning ondersteunend in elke richting, afhankelijk van de beweging van het lichaam. Een gevoel van stabiliteit en veiligheid blijft altijd behouden, omdat het honingraatsysteem van een polypropyleen-glasvezelmengsel in een draaikolkachtige vorm de beweging volgt.

Zowel de zitting- als rugleuning van model 451 is bekleed met ONE stoffering uit prijsgroep 1. Optioneel ook leverbaar in anderde stokwaliteiten. Bij het basismodel is de aluminium rugbeugel zwart gepoedercoat. Tevens is het 5-teens voetkruis kunststof zwart. Deze bureaustoel wordt standaard geleverd met 3D armeuningen type BR-211 

 

OPTIONEEL:

  • Rugbeugel en voetkruis aluminium gepolijst
  • Stoffering in stof ERA (geen meerprijs)
  • Stoffering in STYLE, CURA, ATHLON, SILVERTEC of SYNERGY op aanvraag.
  • Rugbeugel en voetkruis in GEPOLIJST aluminium 
  • 3D armleuningen met een aluminium gepolijste beugel (BR-211-N6)
  • Aluminium design armleuningen, op vaste hoogte, naar keuze in zwart of gepolijste uitvoering, zonder of mét PUR opdekjes.

Bestelnummer
451-SYQ-N1
Rubrieken
Collecties
Verkrijgbaar in de kleuren
Black 8033 (One)

Kijk ook eens naar…

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0