FollowMe Game Chair

FollowMe Game Chair

Design Andreas Krob
De nieuwe bureaustoel van LD Seating, de FollowMe 452 van ontwerper Andreas Krob, is ook in een gaming uitvoering leverbaar.
1024,-
Incl. BTW: 1239.04
Advies: vraag altijd een offerte aan voor de beste prijs!

FollowMe Game ChairFollowMe Game ChairFollowMe Game ChairFollowMe Game Chair
Deze stoel heeft geen ingewikkelde aanpassingen nodig om uw rug bij elke beweging perfect te ondersteunen. FollowMe maakt optisch indruk met zijn moderne en tijdloze vorm. Zijn elegante uitstraling wordt geaccentueerd door een aluminium beugel die de rugleuning verbindt met de zitting. Net zoals de rugleuning op dit frame leunt, leunt het lichaam van de gebruiker ook op de stoel. Want de FollowMe gamestoel verrast met een heel bijzondere oplossing: dankzij uitgekiende techniek buigt de rugleuning ondersteunend in elke richting, afhankelijk van de beweging van het lichaam. Een gevoel van stabiliteit en veiligheid blijft altijd behouden, omdat het honingraatsysteem van een polypropyleen-glasvezelmengsel in een draaikolkachtige vorm de beweging volgt.

- Model 452-SYQ is ontworpen als "gaming" stoel. De rugleuning van model 452 is bekleed met een 3D gebreide stof (ShapeKnit FM) met dubbele structuur in grijs of zwart, met rode stiksels, de zitting is bekleed met stof ONE in zwart met rode zijstukken. Bij dit model is de aluminium rugbeugel gepoedercoat in rood RAL 3001. Tevens is het 5-teens voetkruis kunststof zwart en voorzien van speciale design wielen met rode accenten. Deze bureaustoel wordt standaard geleverd met 3D armeuningen type BR-211 

 


Bestelnummer
452-SYQ
Rubrieken
Collecties
Verkrijgbaar in de kleuren
Black 8033 (One)

Kijk ook eens naar…

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0