Rovo R22 met Ergo-Balance

Rovo R22 met Ergo-Balance

Dé dynamische bureaustoel die actief zitten mogelijk maakt!
De nieuwe R22 serie bureaustoelen van ROVO blinkt uit door de goede ergonomische eigenschappen, eersteklas zitcomfort en duurzaam gebruik van materialen.
Vanaf
755,-
Incl. BTW: 913.55
Rovo R22 met Ergo-Balance
De organische vormen, het markante silhouet en de doordachte uitrustings- enkleurvarianten geven een positieve impuls aan de kantoorinrichting of het thuiskantoor. Met Ergo Balance wordt zitten een driedimensionale bewegingservaring met eersteklas zitcomfort. De gepatenteerde technologie stimuleert automatisch actief bewegen tijdens het zitten en een natuurlijke, gezondere houding. Intrinsieke rugspieren en de bloedsomloop worden permanent geactiveerd. Het maakt je alert en houdt je fit. Pezen en gewrichten blijven actief en daardoor soepel. Het ’smeren’ van de tussenwervelschijven wordt gestimuleerd en rugpijn wordt voorkomen. Zo ontstaat de ideale bureaustoel die past bij de werkplek voor de veeleisende gebruiker. Duurzaamheid in alle opzichten was één van de belangrijkste taken van het ontwerpteam. Duurzaam qua gebruikte materialen, mogelijkheden tot hergebruik van de materialen en duurzaam voor de gebruiker.

 

OPTIONEEL:

  • Armleuning R22/11: functionele armleuningen, in hoogte en breedte verstelbaar, met PU-zacht kussen (+ €  119,--)
  • Armleuning R22/12: multifunctionele armleuningen in hoogte, breedte en diepte verstelbaar, met PU soft pad (+ €  159,--)
  • Armleuning R22/7: multifunctionele armleuningen in hoogte, breedte en diepte verstelbaar, met PU soft pad (+ €  137,--)
  • EB NEXT blokkeer-module (+ €  80,--)
  • In hoogte verstelbare lendensteun t.b.v. model 6040/S4 (+ €  66,--)
  • In hoogte verstelbare lendensteun t.b.v. model 6050/S4 (+ €  52,--)
  • Extra hoge gaslift +5cm (+ €  15,--)
  • Afwijkende stofkleur voor zijkanten zitkussen (+ €  15,--)
  • Hoogteverstelling met dieptevering (+ €  46,--)
  • Zachte, geremde dubbele wielen 60mm, meerprijs per stoel (+ €  9,--)

 


Kijk ook eens naar…

Rovo R22

Rovo R22

Vanaf675,-
Figo FG19
Actieprijs!

Figo FG19

619,-
519,-
Bespaar nu 17%

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0