Capsule

Capsule

Design Kateryna Sokolova
De vorm en functie van Capsule is geïnspireerd op een cocon, welke garant staat voor geborgenheid, comfort en vernieuwing.
Vanaf
4741,80
Incl. BTW: 5737.58
CapsuleCapsuleCapsule
Designer Kateryna Sokolova heeft de Capsule ontworpen om een stijlvolle oplossing te bieden voor de toenemende behoefte aan concentratie en privacy in kantooromgevingen. In grote kantooromgevingen is Capsule een stijlvol object dat privacy creëert zonder volledig afgesloten te zijn van de omgeving. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld ongestoord te kunnen telefoneren of in te lezen. Bijkomend voordeel is dat Capsule omgevingsgeluid absorbeert, hetgeen de akoestiek in de ruimte ten goede komt. Capsule biedt plaats aan 1 tot 3 personen. De duo-stoffering, waarbij de binnen- en buitenzijde zijn uitgevoerd in verschillende stoffen, maken de veelzijdigheid in uitvoering vrijwel oneindig. Hierdoor is de Capsule eenvoudig te integreren in zowel nieuwe als bestaande interieurs. Het gestileerde onderstel van Capsule is een intelligente constructie, waarbij geen verbindingen zichtbaar zijn. De constructie is vervaardigd uit eikenhout, gecombineerd met staal. Capsule heeft de FX International Interior Design Award gewonnen in de categorie Product of the Year 2018 en recent de German Design Award 2020 in de categorie "Exellent Product Design"!

Afmeting:

 
Capsule met zijn naadloos gestoffeerde ovalen vorm is nu exclusief verkrijgbaar in Casala’s stoffen collectie Nevada!
 
Binnen- en buitenzijde worden gestoffeerd, evenals de zit- en rugkussens. Voor duostoffering (uit dezelfde stofgroep) 
is geen meerprijs van toepssing.
 
1-zits CAPSULE gestoffeerd in Nevada 100x78x170cm (BxDxH)
Standaard uitgevoerd met massief eiken poot blank-gelakt, gebeitst in white wash of zwart meerprijs eur.  80,-- excl. BTW
Stalen frame gepoedercoat wit of zwart
Standaard geleverd met 1 rugkussen en 1 zitkussen.
 
2-zits CAPSULE gestoffeerd in Nevada 190x78x170cm (BxDxH)
Standaard uitgevoerd met massief eiken poot blank-gelakt, gebeitst in white wash of zwart meerprijs eur.  80,-- excl. BTW
Stalen frame gepoedercoat wit of zwart
Standaard geleverd met 1 rugkussen en 1 zitkussen.
 
 
 
 
 

Bestelnummer
4255
Merk
Verkrijgbaar in de kleuren
Nevada
Mizmaze
Uniform Melange
Plecto
Planum
Drop

Kijk ook eens naar…

Capsule Lounge

Capsule Lounge

Prijs:
Op aanvraag
BRICKS

BRICKS

Prijs:
Op aanvraag

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0