Vrijdag 28 Juni is KMP vanwege een bedrijfsactiviteit gesloten.
A+S Work Chair
Actieprijs!

A+S Work Chair

The first all-in-one chair!
Kantoormeubelfabrikant Actiu heeft de A+S Work stoel uitgebracht, ontworpen door Alegre Design om ergonomisch comfort te bieden aan een breder scala aan lichaamstypes.
636,-
Vanaf
508,80
Bespaar nu 20%
Incl. BTW: 615.65
A+S Work ChairA+S Work ChairA+S Work ChairA+S Work ChairA+S Work ChairA+S Work Chair
De stoel Active Solution for Work (A+S Work) onderscheidt zich door zijn alles-in-één gesynchroniseerde mechanisme, dat twee van Actiu's bestaande kantelsystemen combineert om de zitting en rugleuning van de stoel naar elkaar toe te bewegen, terwijl de hoeken geoptimaliseerd blijven voor maximale ondersteuning. De A+S bureaustoel is volledig gemaakt van thermoplast, inclusief rugleuning, zitting, draaivoet, armleuningen en accessoires. Actiu biedt vervangingen voor al deze componenten, waardoor de levensduur van de stoel wordt verlengd, en ze kunnen ook worden gerecycled aan het einde van hun levensduur.

Merk
Designer
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
17 Coral Red

Kijk ook eens naar…

SPACIO Bureaustoel met armleuningen
Actieprijs!

SPACIO Bureaustoel met armleuningen

205,80
164,64
Bespaar nu 20%

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0