NPR 1813

NPR 1813 Bureaustoelen

Keurmerk voor ergonomische bureaustoelen

NPR 1813 (Nederlandse Praktijk Richtlijnen) is een ARBO-norm die alleen in Nederland geldt. ARBO-normen zijn voorschriften over hoe men veilig en verantwoord dient te werken en waar de werkplek hiertoe aan moet voldoen. Deze voorschriften zijn dwingend. Er bestaat ook een Europese variant. De NEN-EN-1335-norm zegt iets over de benodigde maatvoering en instelbaarheid van bureaustoel voor de gemiddelde Europeaan. Ook de NEN-EN 527 is een Europese norm. Deze richt zich op de benodigde maatvoeringen t.a.v. bureaus voor de gemiddelde Europeaan.

Nederlands keurmerk ergonomische bureaustoelen

Het keurmerk voor ergonomische bureaustoelen heet dus de NPR 1813. De gemiddelde Nederlander heeft namelijk andere lichaamsmaten dan de gemiddelde Europeaan. In Nederland zijn we gemiddeld langer en de onderlinge maatverschillen tussen mensen zijn extremer. Daarom bestaat er een aanvulling op de Europees geldende normen. Om die reden is de NPR 1813 ontstaan.

De tekst gaat onderaan de pagina verder.
NPR 1813

Onze merken NPR 1813

Viasit BurositzmöbelKMP Store (Huismerk)Swan ProductsErgoHumanGirsberger
HomeMerken Swan Products Collecties NPR 1813 3
Actieprijs!
Custom NPR Bureaustoel

Custom NPR Bureaustoel

NPR 1813 gecertificeerd!
Zeer professionele bureaustoel die voldoet aan de strengste NPR normen, compleet geleverd met een aluminium gepolijst voetkruis met universele 55mm wielen, koudschuim foam in gestoffeerde delen, zeer sterke zwarte bekledingsstof (100.000...
640,-
440,-
Bespaar nu 31%
Actieprijs!
Custom PRO NPR

Custom PRO NPR

NPR 1813 gecertificeerd!
De Custom Pro NPR is een bureaustoel voor optimaal dynamisch en ergonomisch zitten, de stoel conformeert zich aan de strengste NPR normen. De bureaustoel wordt standaard geleverd met een aluminium gepolijst voetkruis met universele 55mm wielen,...
715,-
515,-
Bespaar nu 27%
Actieprijs!
Custom PRO NPR Mesh

Custom PRO NPR Mesh

NPR 1813 gecertificeerd!
De Custom Pro NPR Mesh is een bureaustoel voor optimaal dynamisch en ergonomisch zitten, de stoel conformeert zich aan de strengste NPR normen en wordt standaard geleverd met een aluminium gepolijst voetkruis met universele 55mm wielen, autoweight...
699,-
499,-
Bespaar nu 28%

Op deze manier zijn ook mensen langer dan 195cm verzekerd van een goede mogelijkheid tot ergonomisch werken. Deze producten zijn vanzelfsprekend ook te verkrijgen bij KMP Kantoormeubilair. 

Aangezien KMP alleen werkt met producten van de hoogste kwaliteit, geven wij op bijna al onze producten een garantie van 10 jaar. Bij onze bureaustoelen is de stijl en het design ook van groot belang. Daarnaast moet er een passende prijs aan hangen. De perfecte bureaustoel voor ieder persoon vind je bij KMP Kantoormeubilair. 

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0