Vrijdag 28 Juni is KMP vanwege een bedrijfsactiviteit gesloten.

Over KMP Kantoormeubilair

De 5 beloftes van KMP Kantoormeubilair
KMP Kantoormeubilair staat sinds 1984 klaar om het volledige traject van ontwerp tot levering, installatie en nazorg van kantoorinrichting in de regio Amsterdam te verzorgen.

De werkplek is in de afgelopen decennia flink veranderd. Mensen op kantoor zitten veel meer en langer, wat uiteindelijk van invloed is op het fysieke gestel. Daarom is het belangrijk om het juiste kantoormeubilair te kiezen zodat medewerkers vitaal en gezond blijven.

Verantwoord en betaalbaar design

KMP Kantoormeubilair helpt met de advisering en levering van (ergonomisch verantwoorde) bureaus, bureaustoelen, vergadermeubilair, verlichting etc. in elke zakelijke omgeving, van MKB-bedrijven en flexwerkers tot ZZP-ers en particulieren.

KMP voert een brede lijn van kwaliteitsproducten. In de afgelopen 40 jaar hebben we honderden organisaties mogen helpen met een mooi, verantwoord en betaalbaar design van de werkplek. Dankzij ons magazijn van meer dan 400m2, kunnen we veel kantoormeubilair op voorraad nemen en snel leveren via onze eigen transport- en montageafdeling.

De beloftes van KMP Kantoormeubilair

KMP Kantoormeubilair heeft zich toegelegd om de beste service te verlenen op het gebied van kantoorinrichting. Om dit kracht bij te zetten, hebben we vijf beloftes geformuleerd die de kern van onze dienstverlening vormen:

 1. Wij geven 10 jaar garantie op de meeste producten.
  KMP Kantoormeubilair werkt alleen met producten van de hoogste kwaliteit, waardoor wij geloven in langdurig en probleemloos gebruik. Daarom geven wij op bijna alle producten 10 jaar garantie, zodat u ook lang kunt genieten van het kantoormeubilair.
 2. Kwaliteit, design en betaalbaarheid als drie-eenheid.
  Voor KMP Kantoormeubilair is de kwaliteit van de geleverde producten het grootste goed, maar het oog wil ook wat. Daarom hebben we ons toegelegd op een divers assortiment waarbij kwaliteit en design speerpunten zijn, maar ook de prijs moet passend zijn.
 3. Het beste persoonlijke advies, ongeacht de grootte van de organisatie.
  Inrichten van een thuiswerkplek voor een zzp’er of de nieuwe kantoortuin, vergaderzaal, bedrijfsrestaurant, entree en dakterras voor een bedrijf met 50 werkplekken? KMP Kantoormeubilair geeft altijd deskundig advies. 
 4. KMP Kantoormeubilair zorgt voor transport en montage.
  KMP Kantoormeubilair heeft het transport in eigen beheer, waardoor de kans zo klein mogelijk wordt dat hier problemen optreden. Bovendien worden de meeste producten voor u gemonteerd bij levering, zodat u meteen aan de slag kunt. Zo wordt u van A tot Z ontzorgd.
 5. Eigen magazijn, dus snelle levering.
  KMP Kantoormeubilair heeft een eigen magazijn van 400 m2. In ons magazijn staan vele bureaustoelen, in hoogte verstelbare bureaus, bergingsoplossingen en stijlvolle stoelen en banken. Zo kunnen we snel en gemakkelijk de gewenste inrichting bezorgen en monteren. 

Ook samenwerken met KMP Kantoormeubilair?

Wilt u ook het beste advies voor uw kantoorinrichting ontvangen? Volledig ondersteund worden in het maken van deze keuzes? Ontzorgd worden in de facilitaire afwikkeling? Maak vooral een afspraak met KMP Kantoormeubilair. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Ons team van ontwerpers, interieurarchitecten en 3D-tekenaars staan voor u klaar!

 

Direct kopen en veilig betalen met iDeal of Bancontact (België)

U kunt op deze website artikelen direct betalen via iDeal of Bancontact.

 

Neem vrijblijvend contact op voor advies!

Adres

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31

1175 RH  Lijnden

Telefoon020 - 617 01 26
E-mailinfo@kmpkantoormeubilair.nl
BankRabobank
T.N.V.KMP Kantoormeubilair
IBANNL26 RABO 0389 4907 68
BIC codeRABONL2U
KvK Amsterdam341 85 251
BTWNL-811760121B01
Over KMP Kantoormeubilair
Over KMP KantoormeubilairOver KMP KantoormeubilairOver KMP Kantoormeubilair

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0