K-Waiting

K-Waiting

Design Rodolfo Dordoni (2022)
Het comfort van een omhelzing: de K-Wait gestoffeerde collectie van Rodolfo Dordoni speelt met het contrast tussen de formele eenvoud van strakke volumes en zachte, ronde lijnen.
Ook in deze collectie vervaagt de scheiding tussen habitat- en contractoplossingen. Het sleutelwoord is veelzijdigheid. Twee banken worden aangevuld met een fauteuil die eenvoudig kan worden omgevormd tot een ronde poef door de rugleuning te verwijderen. Het brede scala aan heerlijke stoffering omvat warme fluweelachtige stoffen, bouclé en andere stoffen die, hoewel eenvoudiger, altijd opvallen door hun opvallende weefsel. Alle stoffen zijn gecertificeerd voor contractgebruik. Nu ook in een draaibare versie leverbaar!

Afmeting: 82x81x41/70cm (BxDxZh/H)

 

OPTIONEEL:

  • Draaibare versie (geen meerprijs)

Bestelnummer
6280
Designer
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
TB Bordeaux (Texture)
TV Groen (Texture)
TM Kastanjebruin (Texture)
TG Grijs (Texture)
TA Blauw (Texture)
DA Beige (Chenille)
DB Grijs (Chenille)
DC Bordeaux (Chenille)
DD Groen (Chenille)
DE Helblauw (Chenille)
DF Ecru (Boucle)
DG Grijs (Boucle)
DM Baksteen (Boucle)
DN Groen (Boucle)
DP Donkerblauw (Boucle)

Kijk ook eens naar…

K-Lux

K-Lux

353,72

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0