MIRROR of Love Large
Actieprijs!

MIRROR of Love Large

Design Moro & Pigatti
Mirror of Love behoort tot de collectie Design of Love, gemaakt door de Italiaanse ontwerpers Graziano Moro en Renato Pigatti.

Mirror of Love behoort tot de collectie Design of Love, gemaakt door de Italiaanse ontwerpers Graziano Moro en Renato Pigatti.
Het frame is rijk aan details, geïnspireerd op de Italiaanse barokkunst, maar is uitgevoerd in hedendaags polyethyleen. Dit materiaal is zeer sterk, slijtvast en bovendien recyclebaar! Mirror of Love geeft een sterke persoonlijkheid aan elke binnenruimte en iedere kamer wordt onvergetelijk. De spiegel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten: hij kan los op de muur worden geplaatst of het is mogelijk om een persoonlijke compositie te creëren met twee of meer producten in verschillende afmetingen. Mirror of Love is alleen geschikt voor binnen. Ook verkrijgbaar in Small, Medium en XL!

Afmeting: 162x13x162cm (BxDxH)

 

OPTIONEEL:

  • Size SMALL 99x99cm € 425,00 (ex. btw)
  • Size MEDIUM 162x99cm € 600,00 (ex. btw)
  • Size EXTRA LARGE  223x162cm € 1.600,00 (ex. btw)
  • Lacquered Colors (Glossy/Matt) prijs op aanvraag!

 


Bestelnummer
SD FRS150
Verkrijgbaar in de kleuren
FB Saffron Yellow
FC Pumpkin Orange
FD Flame Red
FE Chocolate Brown
FG Elephant Grey
FH Jet Black
FR Lime Green
FT Milky White
FU Sweet Fuchsia

Kijk ook eens naar…

FRAME of Love

FRAME of Love

Vanaf 345,-
PIXEL

PIXEL

299,-

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2023. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0