LIBRERIA

LIBRERIA

Hoogte 215cm of 256cm
Libreria boekenkasten, met de luxe 38mm dikke panelen, zijn vrij in de ruimte te plaatsen, bijvoorbeeld als roomdivider.
Vanaf
2785,-
Incl. BTW: 3369.85
LIBRERIALIBRERIALIBRERIALIBRERIA
Libreria is modulair, dus eindeloos te combineren. In deze boekenkast collectie komen design en architectuur samen in één enkele structuur, modulair en daarom verkrijgbaar in verschillende afmetingen, om te voldoen aan de behoefte van grote of kleine ruimtes. Perfect voor een studeerkamer, een privékantoor, voor wachtkamers en zelfs voor loungeruimtes. De boekenkast is verkrijgbaar in vele kleurcombinaties. Er zijn optioneel zelfs 23 lakleuren beschikbaar om de kast een eigen uitstraling te geven. Tevens wordt een kleine ladder GRATIS meegeleverd!

Afmeting: 239x44x215cm (BxDxH)

 


Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
Wit (BA)
Eucalyptus (EC)
Canaletto Walnut (NO)
Elm (OL)

Kijk ook eens naar…

BOISERIE

BOISERIE

Vanaf2265,-

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0