Blender

Blender

Design DELPHIN DESIGN
Casala heeft een passend antwoord op de vraag naar een multifunctioneel inzetbare tafel; Blender! Een tafel opgebouwd uit een onderstel, kolom en tafelblad.
Vanaf
462,-
Incl. BTW: 559.02

De tafel wordt eenvoudig opgezet door de kolom in de voetplaat te bevestigen middels een draai. Vervolgens wordt het tafelblad verticaal op de kolom geplaatst en wordt de tafel gefixeerd door het blad horizontaal te plaatsen. En dat alles zonder gereedschap! Blender beschikt over vijf verschillende onderstellen. De tafelhoogtes variëren van 40, 74, 90 tot 110cm. Voor iedere gelegenheid is een passende hoogte beschikbaar. Hierdoor kan men Blender snel en eenvoudig transformeren naar een statafel of loungetafel. Handig als er in relatief korte tijd van receptie naar diner of lounge setting dient te worden omgeschakeld. De losse onderdelen zijn eenvoudig te transporteren en compact op te bergen. Daarnaast maakt de kolom kabelmanagement mogelijk in het hart van het tafelblad.

Afmeting:


Merk
Rubrieken

Kijk ook eens naar…

TEMO FLIPTOP T/Y

TEMO FLIPTOP T/Y

Vanaf977,55
CLASS

CLASS

Vanaf281,40
TEMO T-Voet

TEMO T-Voet

Vanaf905,10

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0