CoreChair

Design Patrick Harrison
Gezond zitten was nog nooit zo plezierig! Het revolutionaire nieuwe ontwerp van de CoreChair helpt u actief en in vorm te blijven op kantoor, zonder in te leveren op comfort. Talloze onderzoeken en duizenden enthousiaste gebruikers bewijzen de effectiviteit van het concept. BE HEALTHY! De zitting van de CoreChair is zo gedetailleerd vormgegeven dat de gebruiker geen enkel drukpunt meer voelt op het lichaam. U ervaart daardoor solide steun, maar geniet tegelijkertijd een onvoorstelbaar comfort, alsof je op een wolk zit - en dat ook na meerdere uren. Het gepatenteerde ontwerp valt terug op tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling van speciale zitmeubels op het gebied van de rehabilitatie en preventie en maakt ze bruikbaar voor de normale werkdag op kantoor.

Het mechaniek van de CoreChair is rondom beweegbaar. De gebruiker houdt zich zelf op eigen kracht rechtop door constante microbewegingen van de spieren en houdt zo een optimale, rechte zithouding aan zonder zich bewust daarvoor in te spannen. Daardoor worden de spieren subtiel versterkt en verkeerde houdingen en rugklachten worden verhinderd. Het complexe mechaniek maakt het mogelijk de weerstand, en daarmee de intensiteit van de beweging, volledig individueel in te stellen.

Onze visie bij de CoreChair was van meet af aan om de gezondste, meest ergonomische bureaustoel ooit te creëren. Tijdens de ontwikkeling hebben we ons niet bezig gehouden met het traditioneel en conventioneel ontwerpen van stoelen. In plaats daarvan hebben wij ons uitsluitend geconcentreerd op de belangen van de gebruiker. Veel mensen hebben fysieke klachten en proberen deze te verlichten middels therapie. Doe op de lange termijn iets voor uw gezondheid en investeer in de CoreChair !

 

OPTIONEEL:

  • Set van 5 wielen t.b.v. harde vloer (+ Eur.  0,--)
  • Stoffering in KUNSTLEDER (+ Eur.  58,--)  
Bestelnummer 043.0000
Merk

Verkrijgbaar in de kleuren

Zwart
Grijs
Appelgroen
Donkerblauw
Rood

Gratis!

Actieprijs!
690.00
590 .00
Excl. BTW Incl. BTW: 713.90
CoreChair in de showroom bekijken?
Bel 020 617 01 26 om zeker te zijn dat deze aanwezig is.
CoreChair

Adresgegevens

KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

Telefoon 020-617 01 26
info@kmpkantoormeubilair.nl

Veilig betalen met iDeal

KMP Kantoormeubilair levert zowel aan BEDRIJVEN als PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0