CoreChair
Actieprijs!

CoreChair

Design Patrick Harrison
Gezond zitten was nog nooit zo plezierig! Het revolutionaire nieuwe ontwerp van de CoreChair helpt u actief en in vorm te blijven op kantoor, zonder in te leveren op comfort.
773,-
573,-
Bespaar nu 26%
Incl. BTW: 693.33
CoreChair
Talloze onderzoeken en duizenden enthousiaste gebruikers bewijzen de effectiviteit van het concept. BE HEALTHY! De zitting van de CoreChair is zo gedetailleerd vormgegeven dat de gebruiker geen enkel drukpunt meer voelt op het lichaam. U ervaart daardoor solide steun, maar geniet tegelijkertijd een onvoorstelbaar comfort, alsof je op een wolk zit - en dat ook na meerdere uren. Het gepatenteerde ontwerp valt terug op tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling van speciale zitmeubels op het gebied van rehabilitatie en preventie en maakt ze bruikbaar voor de normale werkdag op kantoor. Het mechaniek van de CoreChair is rondom beweegbaar. De gebruiker houdt zich zelf op eigen kracht rechtop door constante microbewegingen van de spieren en houdt zo een optimale, rechte zithouding aan zonder zich bewust daarvoor in te spannen. Daardoor worden de spieren subtiel versterkt en verkeerde houdingen en rugklachten worden verhinderd. Het complexe mechaniek maakt het mogelijk de weerstand, en daarmee de intensiteit van de beweging, volledig individueel in te stellen. De visie bij de CoreChair was van meet af aan om de gezondste, meest ergonomische bureaustoel ooit te creëren. Tijdens de ontwikkeling is er niet gekeken naar de traditionele en conventionele ontwerpen van stoelen. In plaats daarvan is er alleen geconcentreerd gekeken naar de belangen van de gebruiker. Veel mensen hebben fysieke klachten en proberen deze te verlichten middels therapie. Doe op de lange termijn iets voor uw gezondheid en investeer in de CoreChair!

Standaard bekleding Formstrick met 3D structuur, geen andere stoffering mogelijk

 

Optioneel:

  • Set van 5 wielen t.b.v. harde vloer 
  • Stoffering in kunstleder (+ € 61,- excl. BTW)  
  • Zithoogte 43-49cm 

Bestelnummer
04.3001
Verkrijgbaar in de kleuren
Zwart (Formstrick)
Grijs (Formstrick)
Appelgroen (Formstrick)
Donkerblauw (Formstrick)
Rood (Formstrick)

Kijk ook eens naar…

FUNGO 1 Tricot
Actieprijs!

FUNGO 1 Tricot

228,-
198,-
Bespaar nu 14%
CYMO CY14 Multistoel
Actieprijs!

CYMO CY14 Multistoel

Vanaf498,-
Bespaar nu 20%

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0