CLAPP

CLAPP

Design Piotr Kuchcinski (2013)
Deze collectie is vooral bedoeld voor openbare ruimtes zoals kantoren, hotels, verkoopruimtes maar ook voor woonruimtes.
Vanaf
733 .00
Incl. BTW: 886.93

Deze collectie is vooral bedoeld voor openbare ruimtes zoals kantoren, hotels, verkoopruimtes maar ook voor woonruimtes.
Geinspireerd door feautuils met houten poten welke enorm populair waren in de jaren 60 (vooral het ‘366’ armchair model van Józef Chierowski) De collectie zinspeelt op deze design principes, hoewel de vorm is gekarakteriseerd door de weloverwogen hoeken en distinctieve overdreven proporties van de houten elementen geeft het toch, misschien juist daarom, een zeer moderne expressie. De combinatie van de vintage esthetische en moderne vormen met daarbij nog een grote hoeveelheid aan houten afwerkingen maakt de stoel uitermate geschikt voor verschillende ruimtes. De CLAP collectie heeft in 2014 de Red Dot Product Design Award in de wacht mogen slepen

Afmeting: 82x74x45/77cm (BxDxZh/H)


Bestelnummer
CL/1
Merk
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
AGAVA (Stofgroep B)
BLAZER (Stofgroep C)
ERA (Stofgroep A)
MAIN LINE FLAX (Stofgroep B)
MEDLEY (Stofgroep A)
PRESCOTT Leather (Stofgroep F)
REMIX 2 (Stofgroep C)
HARPER (Stofgroep C)
HALLINGDAL 65 (Stofgroep D)
MONZA (Stofgroep C)
STAMSKIN (Stofgroep B)
STEELCUT TRIO 3 (Stofgroep D)
STEP & STEP MELANGE (Stofgroep B)
MELANGE NAP (Stofgroep D)
PATINA (Stofgroep B)
KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN enPARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2020. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0