Direct kopen of een offerte aanvragen

Direct kopen of een offerte aanvragen

Direct kopen of een offerte aanvragen

Wij luisteren voordat we adviseren
KMP bespaart klanten veel tijd in de voorselectie. Heeft u hoge ergonomische eisen? Wilt u een inrichting dat u onderscheidt van anderen of die precies bij uw bedrijfscultuur past? Of zoekt u standaard kantoormeubilair met goede kwaliteit voor een redelijke prijs? We komen er altijd uit, en binnen uw budget.

Luisteren naar de klant

Jarenlange ervaring is mooi, maar wat levert het de klant op? ‘Aangezien wij veel verschillende kantoren hebben ingericht, besparen we klanten vaak tijd in de voorselectie,’ legt Marco uit. ‘Ik zie bij wijze van spreken aan een klant welke bureaustoel hij gaat kiezen. Maar verder luister ik vooral naar hun wensen. Zo zijn de ergonomische eisen aan een meubel hoog en willen de meeste klanten ook een inrichting dat hen onderscheidt van anderen. Het moet natuurlijk bij de bedrijfscultuur en binnen het budget passen, maar daar heb ik een feilloos gevoel voor opgebouwd.’

 

Direct kopen en veilig betalen met iDeal of Bancontact (België)

U kunt op deze website artikelen direct betalen via iDeal of Bancontact .


KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2021. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0