Zebra Collection

Zebra Collection

Design Luisa Battaglia
Zebra van Scab is een bekende, veelzijdige stoelen en barkrukken collectie, die meerdere frameversies en een breed scala aan afwerkingen biedt, waaronder de totaal zwarte look en de kostbare variant met satijnmessingeffect.
Minimale besteleenheid: 4
Vanaf
71,-
Incl. BTW: 85.91
Zebra CollectionZebra CollectionZebra CollectionZebra CollectionZebra CollectionZebra CollectionZebra CollectionZebra CollectionZebra CollectionZebra CollectionZebra CollectionZebra CollectionZebra CollectionZebra CollectionZebra CollectionZebra CollectionZebra CollectionZebra CollectionZebra Collection
Van de versie met behuizing van technopolymeer tot de gestoffeerde versie van Natural Zebra Pop, met frame in natuurlijk, gebleekt of wenge gekleurd beukenhout. Vraag een offerte aan voor de laagste prijs!

Bestelnummer
2615
Designer

Kijk ook eens naar…

Metropolis

Metropolis

Vanaf882,-
Squid Collection

Squid Collection

Vanaf1326,-

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0