Pipistrello POP Medium
Actieprijs!

Pipistrello POP Medium

Limited Edition in Bright Yellow!
Pipistrello Pop is een tafellamp, in een nieuwe gele uitvoering, als extra limited edition op de gelijknamige collectie.
1450,-
1160,-
Bespaar nu 20%
Incl. BTW: 1403.60
De basiskegel is geel, terwijl de details zwart zijn. De ring en knop zijn glanzend zwart. Een ‘gedurfde’ afwerking om de aandacht te vestigen op de kleine details die de lamp zijn grafische uitstraling geven. In deze editie bevindt de handtekening van Gae Aulenti, die lichtjes is gegraveerd op de bovenkant van de telescoop in de originele Pipistrello, zich op een glanzend zwart plaatje dat op de basiskegel is aangebracht. Deze waarde komt sterker naar voren, net zo sterk is het karakter van Pipistrello Pop. De progressieve nummering voegt extra waarde toe en kan het zelfs intiemer doen aanvoelen, omdat het misschien gekoppeld is aan een nummer dat zichzelf als waardevol heeft bewezen in ieders leven. Het Martinelli Luce-logo van de roestvrijstalen telescoop is gemarkeerd in een zwarte afwerking. Bij deze iconische lamp wordt, zoals altijd, het certificaat van echtheid geleverd.

Afmetingen: 40x50-62cm (DiamxH)


Bestelnummer
620/MED/DIM/NE/GI
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
GI Yellow

Kijk ook eens naar…

Pipistrello POP
Actieprijs!

Pipistrello POP

1900,-
1520,-
Bespaar nu 20%

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0