Cosmo Bunny XL

Cosmo Bunny XL

Design Aki Kuroda
Uit de onmiskenbare creativiteit van de grote Japanse kunstenaar Aki Kuroda en de samenwerking met de Yoyo Maeght Art Gallery, creëerde SLIDE de sculpturen Bunny en Cosmo Bunny.
999,-
Incl. BTW: 1208.79

Er is een kortingscode beschikbaar!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang direct de code per e-mail!
Advies: vraag altijd een offerte aan voor de beste prijs!
Cosmo Bunny XLCosmo Bunny XLCosmo Bunny XL
Het project ontstond in 2008 uit een ontmoeting tussen de Japanse kunstenaar en Giò Colonna Romano, oprichter van SLIDE, als onderdeel van het SLIDE Art-project, waarin de unie tussen kunst en design zijn hoogtepunt bereikt in termen van creativiteit en onderzoek. Het kunstwerk, geproduceerd in beperkte oplage, wordt dit jaar een designobject, samenvallend met de komst van het Chinese Jaar van het Konijn: de kleinere versie, Bunny, en de grotere versie, Cosmo Bunny, zijn de perfecte synthese tussen artistieke sculptuur, vanwege hun onmiskenbare vorm, en industriële productie, gemaakt in polyethyleen door de technologie van rotatiegieten. Grote oren en een versufte blik, het onmiskenbare silhouet van Bunny en Cosmo Bunny verovert de binnen- en buitenruimtes met zijn schattige uitstraling.

Afmeting: 88x65x185cm (BxDxH)


Bestelnummer
SD BUN180
Rubrieken
Collecties
Verkrijgbaar in de kleuren
FB Saffron Yellow
FC Pumpkin Orange
FD Flame Red
FE Chocolate Brown
FG Elephant Grey
FH Jet Black
FJ Argil Grey
FL Powder Blue
FP Dove Grey
FR Lime Green
FT Milky White
FU Sweet Fuchsia
FV Malva Green

Kijk ook eens naar…

Bunny

Bunny

180,-

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0