Yonda stoel met 5-teens kruisvoet

Yonda stoel met 5-teens kruisvoet

Design Neunzig°
De naam zegt het al, Yonda is afgeleid van het Engelse woord 'beyond' oftewel 'voorbij' of 'verder dan', want deze stoel gaat echt een stap verder.
Vanaf
551,-
Incl. BTW: 666.71
Yonda stoel met 5-teens kruisvoetYonda stoel met 5-teens kruisvoetYonda stoel met 5-teens kruisvoetYonda stoel met 5-teens kruisvoet
De design studio Neunzig° heeft het archetype van een ruime kuipstoel opnieuw uitgevonden en een innovatieve serie stoelen ontworpen die voldoet aan de huidige en toekomstige eisen. De Yonda van Wilkhahn is een stoel met veel stijlmogelijkheden voor zowel thuis als werkomgevingen en reflecteert met zijn materialen, constructie en afwerking ook de steeds belangrijker wordende ecologische circulaire economie. Door de armleuning die naar beneden aflopen, ziet de schaal van biocomposiet er licht en dynamisch uit, ondanks de grootte.

Standaard wordt het drukgegoten aluminium onderstel hoogglans gepolijst of structuurmat gecoat, mogelijk in dezelfde kleuren als de zitschaal. De stoel is traploos in hoogte verstelbaar waarvan de gasveer glanzend verchroomd of structuurmat zwart gepoedercoat is. De activeringshendel is zwart gepoedercoat. De zitting wordt gedragen door een stalen plaat  en is standaard structuurmat gepoedercoat in het zwart en op aanvraag tegen meerprijs in dezelfde kleur als de zitting. Gewichtsafhankelijk geremde dubbele zwenkwielen van zwart polyamide voor tapijtvloeren en met grijze deklaag van polyurethaan voor harde vloeren. De zitting is ongestoffeerd.

 

Afmeting: 67x67x81-91cm (BxDxH)

Zithoogte: 41-51cm

 

Optioneel:

  • 3D-vering (+ € 53,- excl. BTW)
  • Gestoffeerde zitting stofgroep 37 Racer of 38 Era, andere stofgroepen op aanvraag (+ € 94,- excl. BTW)
  • Gestoffeerde zitting stofgroep 37 Racer of 38 Era met Y-vormige stiknaden (+ € 130,- excl. BTW)
  • Gestoffeerde volledige binnenkant stofgroep 38 Era, andere stofgroepen op aanvraag (+ € 282,- excl. BTW)

Bestelnummer
320/0-
Merk
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
85 Grijs (Pantone Cool Gray 10 C)
86 Grijsbeige (Pantone 7530 C)
90 Zwart (RAL 9011)
93 Crèmewit (RAL 9001)
94 Smaragdgroen (Pantone 5477 C)
95 Sienarood (Pantone 3523 C)

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0