METRIK

Design WhiteID
Sledemodel Metrik maakt indruk met het consequent geïntegreerde ontwerp. Wat de vorm betreft, worden met de integratie van alle onderdelen tegenstellingen verbonden, zoals onafhankelijkheid en neutraliteit, comfort en ingetogenheid, evenals moderniteit en tijdloos design. Daardoor kan Metrik worden gecombineerd met verschillende tafelconcepten en bureaustoelen. Zes schaal- en onderstelkleuren bieden in combinatie met talrijke bekledingsmogelijkheden en -kleuren een brede aanpasbaarheid op designgebied. Metrik kan opgaan in de totale vormgeving of bewust door middel van kleuren worden gebruikt om accenten te zetten.

Afmeting:

Gewicht: 8,6Kg


Onderstel van stalen buis, naar keuze met een coating in structuurmat, in de kleuren wit, zwart, grijs, grijsbeige, oranjerood of blauwgrijs, of glanzend verchroomd, met kiepbeveiliging van zwart polyamide als standaarduitrusting voor tapijtvloeren, naar keuze met universele glijders voor harde vloeren (bv.
steen). Bij houten vloeren (bv. parket) a.u.b. bestellen met extra vilten glijders. Stapelbescherming van kunststof, analoog aan schaal- en onderstelkleur.
Opmerking: Gecoate onderstellen zijn niet stapelbaar.


Eéndelige zit- en rugschaal met geïntegreerde armleuningen van gekleurd, met glasvezel versterkt polyamide, analoog aan het onderstel naar keuze met een coating in structuurmat, in de kleuren wit, zwart, grijs, grijsbeige, oranjerood of blauwgrijs. Vervangbare gestoffeerde zitting, bestaande uit een zitting met een
dubbele laag en een bekleed vormschuimdeel van polyurethaan. De optionele, vervangbare rugstoffering is in dezelfde stof uitgevoerd als de zitting.


 

Bestelnummer 186/3
Merk

Verkrijgbaar in de kleuren

37/34 Oranje
37/57 Donkerblauw
37/63 Lichtblauw
37/89 Rood
37/95 Lichtgrijs
37/99 Zwart
293 .00
Excl. BTW
Incl. BTW: 354.53
METRIK in de showroom bekijken?
Bel 020 617 01 26 om zeker te zijn dat deze aanwezig is.
METRIK METRIK
METRIK

Adresgegevens

KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

Telefoon 020-617 01 26
info@kmpkantoormeubilair.nl

Veilig betalen met iDeal

KMP Kantoormeubilair levert zowel aan BEDRIJVEN als PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0