Stand-Up Quick Delivery
Actieprijs!

Stand-Up Quick Delivery

Design Thorsten Franck
De Wilkhahn Stand-Up is een kleurrijke, vrolijke en opvallende eye-catcher, geschikt als stahulp bij spontane ontmoetingen maar ook als kassastoel.
333,-
266,40
Bespaar nu 20%
Incl. BTW: 322.34
Stand-Up Quick DeliveryStand-Up Quick DeliveryStand-Up Quick DeliveryStand-Up Quick DeliveryStand-Up Quick Delivery
Wilkhahn Stand Up is voorzien van unieke eigenschappen die de gezondheid stimuleren. De krukjes zijn uitgevoerd met een dynamisch onderstel dat het mogelijk maakt om de heupen te bewegen waardoor gewrichten en spieren worden versterkt. Geef Stand-Up een zachte duw, tot een hoek van 50 graden, en de krukken zullen vanzelf terug zwaaien. De onderzijde is gemaakt van zwart, anti-slip kunststof. De 3D bekledingsstof zorgt voor een eigentijdse uitstraling en heeft een geluiddempende werking. Stand-Up is uw hippe vriend voor het nieuwe werken, waar de serieuze kant op een speelse manier kan worden benaderd. Verder hebben Stand-Up krukjes een flexibele draagriem, waardoor ze eenvoudig kunnen worden meegenomen. De afneembare zitting geeft toegang tot een handige opbergruimte.

De Quick delivery modellen van de Stand-Up zijn bekleed met Fiberflex 35/99 of Fiberflex 35/89, is voorzien van een draaglus en heeft een zwarte zool

 

Afmeting: 32x67cm (ØxH)

Gewicht: 4,5kg


Bestelnummer
202/010-
Merk
Verkrijgbaar in de kleuren
Fiberflex 35/99 Black
Fiberflex 35/89 Red

Kijk ook eens naar…

STITZ 2 Quick delivery
Actieprijs!

STITZ 2 Quick delivery

706,-
564,80
Bespaar nu 20%

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0