Bouli Sofa - Showroom Model -
Actieprijs!

Bouli Sofa - Showroom Model -

Laatste exemplaar, op=op!
De Bouli van Noti is een sofa met onregelmatige ovale vormen, waardoor elke omgeving waar de Bouli geplaatst wordt, verandert in een originele en ongewone ruimte.
2745,-
1466,-
Bespaar nu 47%
Incl. BTW: 1773.86
Ons 3-zits showroommodel is gemaakt van leder met eikenhouten poten. Het hoofddoel van dit design is om te laten zien dat met verschillende creaties toch dezelfde functionaliteit kan worden behouden. Er zijn dan ook nog drie andere versies van de Bouli beschikbaar. Ons 3-zits showroommodel is gemaakt van leder met eikenhouten poten.

Deze sofa kan eventueel worden afgehaald in onze showroom maar wordt NIET FRANCO verzonden, transport- en montagekosten op aanvraag. Outlet aanbiedingen worden door ons NIET retour genomen! De sofa staat gemonteerd in onze showroom.

 

Wij hebben nog 1 stuk OP = OP!


Bestelnummer
BO/3/N
Merk
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
Prescott Leather 270 Pacific

Kijk ook eens naar…

Bouli

Bouli

Vanaf1538,-

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0