MAKI Outdoor Dekton®

MAKI Outdoor Dekton®

Diepte 90cm of 100cm
De outdoor versie van de Maki tafel! De jarenlange samenwerking tussen Kristalia en Bartoli Design heeft geresulteerd in echte bestsellers zoals de Sushi en Nori tafels.
Vanaf
2404,13
Incl. BTW: 2909.00
MAKI Outdoor Dekton®MAKI Outdoor Dekton®MAKI Outdoor Dekton®
Nu is het tijd voor Maki: een tafel, evenals de Sushi en de Nori, geïnspireerd door een idee van pure eenvoud, met typisch oosterse aantrekkingskracht en beenprofielen met aangenaam afgeronde, in plaats van scherpe hoeken. Net als de andere tafelprojecten van Bartoli Design, is Maki ook beschikbaar in een uitschuifbare of vaste versie, in verschillende afmetingen en kleuren, waardoor een veelvoud aan esthetische en functionele oplossingen mogelijk is. Deze versie van de Maki tafel is 90 of 100cm diep en standaard uitgerust met een Dekton® blad. In diverse breedtes is de tafel ook verkrijgbaar als uitschuifbare tafel. Uitschuifbare tafels zijn voorzien van getrokken aluminium verlengstukken, ondergebracht in een speciaal compartiment.

Afmeting: 139x90x75cm (BxDxH)

Bekijk de downloads voor de mogelijkheden en geef uw wensen aan bij het aanvragen van een offerte!

 

Afwerking van de poten

  • Wit gelakt aluminium, vergelijkbaar met RAL 9016
  • Olive Green gelakt aluminium, vergelijkbaar met Olive Green Polyurethane PO08

 

Optioneel:

  • Beschermhoes (vanaf + € 254,55 excl. BTW)

Bestelnummer
01MAO08F
Merk
Designer
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
DEKTON® Zenith white
DEKTON® Aura (Digital Marble)

Kijk ook eens naar…

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0