Vrijdag 28 Juni is KMP vanwege een bedrijfsactiviteit gesloten.
SUSHI Outdoor Dekton®

SUSHI Outdoor Dekton®

Diepte 90cm of 100cm
De outdoor versie van de Sushi tafel! Technologie, innovatie en schoonheid, deze kernwoorden beschrijven filosofie van de Sushi tafel.
Vanaf
2304,13
Incl. BTW: 2788.00
SUSHI Outdoor Dekton®SUSHI Outdoor Dekton®
Een mooi minimalistisch design en geavanceerde materialen die worden gebruikt voor het blad, zoals Linecompact, Pure-white laminate, Fenix-NTM®, Dekton® en glas of hout. Het frame van geanodiseerd aluminium zijn verkrijgbaar in contrasterende kleuren of kunnen in dezelfde kleur als het blad worden gemaakt. Sushi is bedacht in 2002 en sindsdien zijn er vele maten toegevoegd aan het assortiment. Jaar na jaar is de Sushi één van de meest populaire tafels van Kristalia! Deze outdoor versie van de Sushi tafel is verkrijgbaar met Dekton® bladen met een diepte van 90 of 100cm met verschillende breedtes. In diverse breedtes is de tafel ook verkrijgbaar als uitschuifbare tafel. Uitschuifbare tafels zijn voorzien van getrokken aluminium verlengstukken, ondergebracht in een speciaal compartiment.

Afmeting: 150x90x75cm (BxDxH)

Bekijk de downloads voor de mogelijkheden en geef uw wensen aan bij het aanvragen van een offerte!

 

Afwerking van de poten

  • Geanodiseerd aluminium
  • Wit gelakt aluminium, vergelijkbaar met RAL 9016 (+ € 145,46 excl. BTW)
  • Olive Green gelakt aluminium, vergelijkbaar met Olive Green Polyurethane PO08 (+ € 145,46 excl. BTW)

 

Optioneel:

  • Beschermhoes (vanaf + € 271,90 excl. BTW)

Bestelnummer
01SUO08F
Merk
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
DEKTON® Zenith white
DEKTON® Aura (Digital Marble)

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0