LCD

LCD

Design Renata Kalarus (2012/2016)
De LCD collectie is geïnspireerd op de vormen van de moderne televisie waardoor het ook gekarakteriseerd wordt door haar ultra slanke silhouet.
Vanaf
800 .00
Incl. BTW: 968.00

De LCD collectie is geïnspireerd op de vormen van de moderne televisie waardoor het ook gekarakteriseerd wordt door haar ultra slanke silhouet.
Haar simpele en, visueel lichte vorm is gemonteerd op een metalen onderstel. De collectie bestaat uit een 2-, 3- en 4 zits sofa en een fauteuil. De 3- en 4- zits sofa die in 2012 zijn ontworpen waren bedoeld voor kleinere appartementen, huizen, lofts en hotels en daarom zijn ze ook uitgerust met een progressief kantelsysteem van de leuning. Hierdoor kan dit meubelstuk niet alleen gebruikt worden om te zitten maar ook om even te gaan liggen, lekker rusten of zelfs, soms even slapen. In 2016 is de collectie uitgebreid met een 2 en 3 zits sofa (zonder kantelsysteem) om zo ook kleinere ruimtes in te kunnen vullen, de collectie werd compleet gemaakt met nog een fauteuil. Alle modellen in deze collectie hebben speciaal ontworpen kussens en hoofdkussens: sommige kussens zijn hoog en geprofileerd wat refereert naar de achterkant van de televisie dan weer zijn er sommige kussens die, ook leverbaar met een decoratieve bies, zijn dan weer plat, rechthoekig en als optie klein, zachte hoofdkussens met functionele zakken. Het LCD design kan worden geleverd in een combinatie van verschillende, met als basis van hun eigen structuur of kleur, stoffen aan de voor- en achterkant.

Afmeting:


Bestelnummer
LC/80
Merk
Rubrieken
Collecties
Verkrijgbaar in de kleuren
AGAVA (Stofgroep B)
BLAZER (Stofgroep C)
ERA (Stofgroep A)
MAIN LINE FLAX (Stofgroep B)
MEDLEY (Stofgroep A)
PRESCOTT Leather (Stofgroep F)
REMIX 2 (Stofgroep C)
MONZA (Stofgroep C)
HARPER (Stofgroep C)
HALLINGDAL 65 (Stofgroep D)
STAMSKIN (Stofgroep B)
STEELCUT TRIO 3 (Stofgroep D)
STEP & STEP MELANGE (Stofgroep B)
MELANGE NAP (Stofgroep D)
PATINA (Stofgroep B)

Kijk ook eens naar…

LCD Sofa Bed

LCD Sofa Bed

Vanaf 1597.00
SNOOB

SNOOB

Vanaf 1100.00
KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2021. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0