RIBS

RIBS

Design Paola Navone (2021)
Ribs is de nieuwe stoel voor binnen- én buitengebruik, ontworpen door Studio OTTO Paola Navone voor Slide Design! De Ribs stoel heeft een vriendelijk en vertrouwd ontwerp: zijn organische en lineaire vormen hebben een sterke eigentijdse en popachtige ziel.
286,-
Incl. BTW: 346.06

Er is een kortingscode beschikbaar!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang direct de code per e-mail!
Offerte
De structuur van Ribs is gemaakt van ijzer behandeld met zinkzouten, geverfd met polyester voor buitengebruik. De zitting en de rugleuning zijn van polyethyleen. De essentiële elegantie van de structuur past perfect bij de volumes en diktes die kenmerkend zijn voor rotatiegieten. Dankzij de balans tussen materialen en vormen is Ribs ideaal voor contractprojecten binnen en buiten. Ribs is de perfecte partner van de Ottocento tafel collectie, omdat de schaal in dezelfde speciale kleuren van de tafelpoten wordt uitgevoerd.

Afmeting: 57x61x90cm (BxDxH)

Gewicht: 9kg

 

OPTIONEEL:

 

  • Verkrijgbaar in de special colors Arabesque en Granit

Bestelnummer
SD RBS090
Designer
Rubrieken
Collecties
Verkrijgbaar in de kleuren
FT Milky White
FH Jet Black
FG Elephant Grey
FE Chocolate Brown
FJ Argil Grey
FP Dove Grey
FL Powder Blue
FV Malva Green
FR Lime Green
FB Saffron Yellow
FC Pumpkin Orange
FD Flame Red
FU Sweet Fuchsia

Kijk ook eens naar…

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0