Thuiswerkplek

Thuiswerkplek, hoe richt je deze comfortabel en productief in?

Belangrijke aspecten om rekening mee te houden

Ergonomie is belangrijk. Zorg voor een goede bureaustoel die je rug goed ondersteunt, stel de hoogte van je bureau zo in dat je onderarmen parallel aan de vloer rusten en zorg voor een goede monitorhoogte om nekbelasting te verminderen.

Ook voldoende verlichting, zowel natuurlijk als kunstmatig, is belangrijk om vermoeide ogen te voorkomen. Als je kunt, plaats je bureau dan in de buurt van een raam en gebruik gordijnen of jaloezieën om fel zonlicht te verzachten.

Creëer voldoende ruimte en zorg voor een opgeruimde en georganiseerde werkplek. Dit helpt om geconcentreerd te blijven. Denk aan voldoende opbergruimte, zoals planken, laden of kasten, om je spullen geordend te houden.

Kies een rustige locatie in huis om je werkplek in te richten. Vermijd lawaaierige plekken om afleiding te minimaliseren. Als er nog steeds geluidshinder is, overweeg dan het gebruik van geluidsisolerende materialen of een koptelefoon.

Creëer een ruimte waarin je je kunt concentreren en waar je privacy hebt tijdens je werkuren. Dit is vooral belangrijk als je online vergaderingen of telefoongesprekken voert. Zorg ervoor dat je de temperatuur in je werkruimte kunt regelen, zodat je je comfortabel voelt gedurende de dag.

KMP Kantoormeubilair kan je altijd persoonlijk adviseren. Je kunt ons bereiken via 020-617 01 26 of de chatfunctie rechtsonder, we helpen je graag verder. Onderaan de pagina vindt je nog een handige checklist met zaken waar je aan moeten denken als je een thuiswerkplek gaat inrichten.

De tekst gaat onderaan de pagina verder.
Thuiswerkplek

Onze merken Thuiswerkplek

ErgoniceSwan ProductsCube DesignKMP Store (Huismerk)Kartell Partner Shop AmsterdamNotiBuronomicJoobPedraliQuintiViasit BurositzmöbelViganoVluvWagnerB-lineBBB ItaliaFilexGirsberger
HomeWerkplek Thuiswerkplek Merken Cube Design 4
Actieprijs!
RAW One

RAW One

Ideaal voor uw thuiswerkruimte
Heb je een klein zit-sta bureau nodig, dan is de 1-koloms RAW ideaal. De RAW 1-kolom is ook perfect voor gebruik als thuiswerkplek. Het RAW 1 koloms bureau is een bureau met één zit-sta kolom met een slag van 650 mm. De stevige stalen poten zijn...
786,-
586,-
Bespaar nu 26%
Actieprijs!
RAW Wall Desk Thuiswerkplek

RAW Wall Desk Thuiswerkplek

Tafeltje, tafeltje aan de wand, dit is de handigste werkplek van het land!
Een elektrisch verstelbare thuiswerkplek voor aan de muur! Deze werkplek neemt weinig ruimte in maar heeft wel alle voordelen van een zit/sta bureau. Het blad kan minimaal 80x50cm of maximaal 120x80cm zijn. Dus een bladmaat van 100x60cm is gewoon...
595,-
495,-
Bespaar nu 17%
Actieprijs!
UP Bureau@Home

UP Bureau@Home

De perfecte kleine thuiswerkplek!
Elektrisch verstelbare UP bureautafel met standaard bladkleur naar keuze. Framekleur standaard naar keuze in wit, zwart of aluminium. De UP tafel heeft 2 rechthoekige, drie-delige kolompoten met een versteltraject van 65cm (59,5-124,5cm) CUBE-Design...
649,-
449,-
Bespaar nu 31%
Actieprijs!
S20

S20

Design bureaustoel, ook voor thuis!
Cube Design bureaustoel model S20 met lage rugleuning, armleuningen, tiltfuncie en hoogteverstelbaar. Het frame incl. de armleuningen is naar keuze leverbaar in geheel zwart of gepolijst aluminium. U kunt kiezen uit alle 36 kleuren uit de Gabriel...
601,-
420,70
Bespaar nu 30%

Handige checklist voor je thuiswerkplek

 • Zorg ervoor dat je werkplek ergonomisch is ingericht om fysieke problemen te voorkomen.
 • Zorg voor een goede bureaustoel die je rug goed ondersteunt
 • Stel de hoogte van je bureau zo in dat je onderarmen parallel aan de vloer rusten en zorg voor een goede monitorhoogte
 • Kies een goed verlichte ruimte of zorg voor voldoende kunstmatige verlichting om vermoeide ogen te voorkomen. Natuurlijk licht is het beste.
 • Gebruik gordijnen of jaloezieën om fel zonlicht te verzachten.
 • Zorg ervoor dat je voldoende ruimte hebt voor al je benodigdheden. Een opgeruimde en georganiseerde werkplek helpt om geconcentreerd te blijven.
 • Denk aan voldoende opbergruimte, zoals planken, laden of kasten, om je spullen geordend te houden.
 • Zorg ervoor dat je betrouwbare internettoegang hebt en dat je alle technologische apparatuur hebt die je nodig hebt, zoals een computer, monitor, toetsenbord, muis, printer, enzovoort.
 • Controleer of je voldoende stopcontacten hebt en of de bekabeling goed georganiseerd is.
 • Kies een rustige locatie in huis om je werkplek in te richten. Vermijd lawaaierige plekken om afleiding te minimaliseren. Overweeg eventueel het gebruik van geluidsisolerende materialen of een koptelefoon.
 • Creëer een ruimte waarin je je kunt concentreren en waar je privacy hebt tijdens je werkuren. Dit is vooral belangrijk als je online vergaderingen of telefoongesprekken voert.
 • Zorg ervoor dat je de temperatuur in je werkruimte kunt regelen, zodat je je comfortabel voelt gedurende de dag. Gebruik een ventilator of airconditioning als dat nodig is.
 • Denk aan de veiligheidsaspecten, zoals het hebben van een rookmelder, brandblusser en een EHBO-kit in de buurt. Houd ook rekening met de bekabeling en zorg ervoor dat er geen struikelgevaar is.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0