Bureaulampen

Bureaulampen

Tips voor het kiezen van de juiste bureaulamp

Verlichting speelt een cruciale rol in onze dagelijkse werkzaamheden, en een goede bureaulamp is essentieel voor een productieve en comfortabele werkomgeving. Of je nu thuis werkt, studeert of op kantoor bent, een goed verlichte werkplek is van groot belang.

Bureaulampen bieden niet alleen verlichting, maar kunnen ook de sfeer en het algehele design van je werkplek verbeteren. Bij het kiezen van een bureaulamp zijn er verschillende factoren waar je rekening mee kunt houden. Ten eerste is het belangrijk om te letten op de lichtbron. LED-lampen zijn tegenwoordig erg populair vanwege hun energiezuinigheid en duurzaamheid. Ze gaan langer mee en verbruiken minder energie dan traditionele gloeilampen. Daarnaast bieden LED-lampen vaak instelbare lichtniveaus, waardoor je de helderheid kunt aanpassen aan je behoeften.

De tekst gaat onderaan de pagina verder.
Bureaulampen

Onze merken Bureaulampen

Kartell Partner Shop AmsterdamMartinelli LuceRotalianaNemo Lighting OluceGötessonsLeucos
HomeVerlichting Bureaulampen Merken Kartell Partner Shop Amsterdam 5
Aledin Tec - Matt

Aledin Tec - Matt

Design Alberto & Francesco Meda (2020)
De matte uitvoering van de Aledin Tec wordt gemaakt van gelakt polycarbonaat wat zorgt voor een matte afwerking. De Aledin Tec van Kartell is een dimbare bureaulamp met een beweegbare arm en met een platte lichtverdeler welke door het ontwerp zorgt...
279,34
Taj

Taj

Design Ferruccio Laviani (2012)
De TAJ van Kartell is meer dan een lamp, het is een driedimensionale manifestatie, een lichtgevende sculptuur, die zowel thuis op een bureau kan worden gezet, als op een dressoir. Zowel aan als een uit een prachtig stuk design. De Taj maakt volledig...
409,92
TAJ Mini

TAJ Mini

Design Ferruccio Laviani (2013)
Kleinere uitvoering van de TAJ, de TAJ MINI. Een lamp die perfect past in elke hoek van het huis.
220,66
Aledin DEC

Aledin DEC

Design Alberto & Francesco Meda (2016)
De Aledin Dec van Kartell is een dimbare bureaulamp met een beweegbare arm en een kegelvormige lichtverdeler welke door het ontwerp zorgt voor een brede en atmosferische lichtstraal. Hierdoor is deze lamp zeer geschikt voor de thuisomgeving.
218,18
Aledin TEC

Aledin TEC

Design Alberto & Francesco Meda (2016)
De Aledin Tec van Kartell is een dimbare bureaulamp met een beweegbare arm en met een platte lichtverdeler welke door het ontwerp zorgt voor een directe lichtstraal. Hierdoor is de lamp zeer geschikt voor kantoorwerkzaamheden.
218,18

Een andere factor om te overwegen is de flexibiliteit en aanpasbaarheid van de lamp. Bureaulampen met verstelbare armen en draaibare koppen bieden de mogelijkheid om het licht te richten waar je het nodig hebt. Dit is vooral handig als je specifieke taken uitvoert die gerichte verlichting vereisen, zoals lezen, schrijven of tekenen.

Daarnaast is het belangrijk om te letten op de kleurtemperatuur van de lamp. Warm wit licht (rond de 2700-3000 Kelvin) creëert een gezellige en ontspannen sfeer, terwijl koel wit licht (rond de 5000-6500 Kelvin) ideaal is voor concentratie en helderheid. Sommige bureaulampen hebben zelfs instelbare kleurtemperaturen, zodat je kunt afwisselen afhankelijk van je behoeften.

Tot slot is het design van de bureaulamp van belang. Je wilt immers een lamp die niet alleen functioneel is, maar ook bij je persoonlijke stijl en de inrichting van je werkruimte past. Er zijn talloze designs beschikbaar, van strak en modern tot klassiek en vintage. Kies een lamp die zowel esthetisch aantrekkelijk is als goed past bij de rest van je werkplek.

Kortom, een goede bureaulamp is essentieel voor een optimale werkomgeving. Let bij het kiezen van een bureaulamp op de lichtbron, flexibiliteit, kleurtemperatuur en design. Door deze factoren in overweging te nemen, kun je de perfecte bureaulamp vinden die niet alleen zorgt voor de juiste verlichting, maar ook bijdraagt aan de algehele sfeer en functionaliteit van je werkplek.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0