Bureaulampen

Bureaulampen

Tips voor het kiezen van de juiste bureaulamp

Verlichting speelt een cruciale rol in onze dagelijkse werkzaamheden, en een goede bureaulamp is essentieel voor een productieve en comfortabele werkomgeving. Of je nu thuis werkt, studeert of op kantoor bent, een goed verlichte werkplek is van groot belang.

Bureaulampen bieden niet alleen verlichting, maar kunnen ook de sfeer en het algehele design van je werkplek verbeteren. Bij het kiezen van een bureaulamp zijn er verschillende factoren waar je rekening mee kunt houden. Ten eerste is het belangrijk om te letten op de lichtbron. LED-lampen zijn tegenwoordig erg populair vanwege hun energiezuinigheid en duurzaamheid. Ze gaan langer mee en verbruiken minder energie dan traditionele gloeilampen. Daarnaast bieden LED-lampen vaak instelbare lichtniveaus, waardoor je de helderheid kunt aanpassen aan je behoeften.

De tekst gaat onderaan de pagina verder.
Bureaulampen

Onze merken Bureaulampen

Kartell Partner Shop AmsterdamMartinelli LuceRotalianaNemo Lighting OluceGötessonsLeucos
HomeVerlichting Bureaulampen Merken Oluce 2
Actieprijs!
SPIDER 291 Tafellamp

SPIDER 291 Tafellamp

Design Joe Colombo (1965)
De Spider is een tafellamp van Oluce met een reflector geëmailleerd plaatstaal, speciaal ontworpen voor een horizontale lichtbron, een plastic scharnier zorgt ervoor dat de reflector kan kantelen. In 1967 heeft de Spider de 'Compasso d'Oro' in de...
718,-
538,50
Bespaar nu 25%
Actieprijs!
Mini Coupé 2201

Mini Coupé 2201

Design Joe Colombo (1967)
In het jaar 2021 heeft Oluce de Coupé familie uitgebreid met de introductie van de Mini Coupé, een kleinere versie van de originele tafellamp, verkrijgbaar in een verbluffende nieuwe eigentijdse kleuren. Met een hoogte van 34 cm en in gloednieuwe...
325,-
260,-
Bespaar nu 20%

Een andere factor om te overwegen is de flexibiliteit en aanpasbaarheid van de lamp. Bureaulampen met verstelbare armen en draaibare koppen bieden de mogelijkheid om het licht te richten waar je het nodig hebt. Dit is vooral handig als je specifieke taken uitvoert die gerichte verlichting vereisen, zoals lezen, schrijven of tekenen.

Daarnaast is het belangrijk om te letten op de kleurtemperatuur van de lamp. Warm wit licht (rond de 2700-3000 Kelvin) creëert een gezellige en ontspannen sfeer, terwijl koel wit licht (rond de 5000-6500 Kelvin) ideaal is voor concentratie en helderheid. Sommige bureaulampen hebben zelfs instelbare kleurtemperaturen, zodat je kunt afwisselen afhankelijk van je behoeften.

Tot slot is het design van de bureaulamp van belang. Je wilt immers een lamp die niet alleen functioneel is, maar ook bij je persoonlijke stijl en de inrichting van je werkruimte past. Er zijn talloze designs beschikbaar, van strak en modern tot klassiek en vintage. Kies een lamp die zowel esthetisch aantrekkelijk is als goed past bij de rest van je werkplek.

Kortom, een goede bureaulamp is essentieel voor een optimale werkomgeving. Let bij het kiezen van een bureaulamp op de lichtbron, flexibiliteit, kleurtemperatuur en design. Door deze factoren in overweging te nemen, kun je de perfecte bureaulamp vinden die niet alleen zorgt voor de juiste verlichting, maar ook bijdraagt aan de algehele sfeer en functionaliteit van je werkplek.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0