Upper Keukentrapje
Actieprijs!

Upper Keukentrapje

Design by Alberto Meda & Paolo Rizzatto (2000)
De Kartell UPPER heeft een levendig karakter en sterke persoonlijkheid, zonder dat dit het hoofdkenmerk in het ontwerp uit het oog doet verliezen: de functionaliteit.
307,44
261,32
Bespaar nu 15%
Incl. BTW: 316.20
Dit functionele voorwerp mag beslist gezien worden. Het is een mooi object dat u graag in de uithoeken van uw blik terugvindt, een betrouwbare vriend tijdens de dagelijkse handelingen.Functionaliteit die tot stand kwam mede dankzij de Kartell technologie, die erin slaagde polycarbonaat om te vormen tot een eindbestemming die resistentie, kracht en duurzaamheid vereist

Afmeting: 46x58x60cm (bxdxh) Open

                  46x17x78cm (bxdxh) Opgeklapt

       

De ladder UPPER heeft een levendig karakter en sterke persoonlijkheid, zonder dat dit het hoofdkenmerk in het ontwerp uit het oog doet verliezen: de functionaliteit. Dit functionele voorwerp mag beslist gezien worden. Het is een mooi object dat u graag in de uithoeken van uw blik terugvindt, een betrouwbare vriend tijdens de dagelijkse handelingen.
Functionaliteit die tot stand kwam mede dankzij de Kartell technologie, die erin slaagde polycarbonaat om te vormen tot een eindbestemming die resistentie, kracht en duurzaamheid vereist.
Sevig is de aan het doorzichtige polycarbonaat- lichaam gelaste metalen structuur en veilig de antisliptreden.  Ideaal om tentoongesteld te worden op zich of naast een boekenkast, in de woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer.

 


Bestelnummer
7030
Designer
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
P9 Fumé
Z4 Stofblauw
Z2 Amber
70 Kristal
71 Rood Oranje
72 Kobaltblauw

Kijk ook eens naar…

Tiramusu
Actieprijs!

Tiramusu

289,26
245,87
Bespaar nu 15%

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0